Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty Do Blackshot

hubert964

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twowar dba o graczy, jeśli będzie jakiś Public Cheat po paru dniach a nawet godzinach już jest wykrywany. Jedynie możesz Liczyć na PrivateHacki czyli kupione i te co sam zrobisz ale musisz mieć obejście :)

Powiem ci szczerze mam BlackShot Mastery hack ( Automatycznie masz tlumiki zlote bronie itd. ) ale musisz zalatwic obejscie, 2 tygodnie temu takowe znalazłem ale i działał :) Ale niestety obejście było słabe, i po 2 dniach banik ładny mam :)

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

hehe zeby sam zrobic to jeszcze za glupi jestem xD ale moze kiedys

Opublikowano

Ty za głupi jesteś żeby istnieć... po cholere grać na botach i innych gównach później z gry robi się taki syf jak cross fire albo combat arms że co 2 serwer to same aimboty itp

Opublikowano

Mi dobrze idzie beż hacka jak kolega @UP byłby niezły syf np warrock tam 1 hack na 1 room same opk wall hacki Power lvl a na BlackShot jeszcze nie spotkałem hacka:)

Opublikowano

a ja wlasnie spotykam ich za wiele , ostatnio koles sie zduplikowal (niemozliwe ?) i same heady napierdalal , mapa skonczyla sie po 3 minutach a bylo do 160 pkt

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@ znam jeden bug, grasz za sniperką i jak host padnie i jest change host to zmieniasz broń np. na M16 i masz M16 z nabojami snajperki, automatyczna itd. jest tylko jeden problem na początku masz zawsze 30 naboi a po przeładowaniu 10 w magazynku. Albo odwrotnie grasz z automatem i zmieniasz na snajpe, nie pamiętam grałem w to 2 mc temu ostatni raz ;)

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że są hacki tyle, że nikt ich nie udostępnia albo trzeba płacić. Najlepszym rozwiązaniem jest zrobienie własnego hacka: P

Możesz na mnie liiiiiczyć !!! 30423_c.jpg

Pomogłem daj +

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że są hacki tyle, że nikt ich nie udostępnia albo trzeba płacić. Najlepszym rozwiązaniem jest zrobienie własnego hacka: P

Daty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...