Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Modowanie Bfh?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem baaardzo dużo filmików jak ludzie sobie modowali bfh ale tylko singleplayer xD

Oglądałem filmiki w których w singleplayer kolesie grali sobie broniami za BF i mieli stroje, emoty,na jednym latał rakietą xD, helikopterem, pływał łódką, jeździł ,,golf cartem" i wiele wiele innych... :D

przykłady

xD

<------ helikopter ^ ^

Wiecie coś na ten temat?? :D

+/-

Opublikowano

Jakiego bana? Przecież na tym nie da się grać MP. Znałem kiedyś stronę z kilkoma modami. Poszukam i dam link. xD

(_)

Opublikowano

Ale to singleplayer przecież ... xD w multiplayerze nie da się modować.

To jeżeli będę modował singleplayer to dostane bana? o.O

Opublikowano

BFH odpala się przez przeglądarkę, prawda?

W takim razie do gry wymagane jest łącze internetowe co skutkuje tym, że bez względu na to czy grasz na singlu czy na multi to jesteś podłączony do internetu i w każdej chwili jesteś sprawdzany przez serwer jak jakiś więzień w obozie koncentracyjnym, więc nie polecam, jeżeli już to robić jakieś konto specjalnie do zabawy i zrobienie kopi zapasowej BFH (oczywiście tej nie modowanej) albo jak masz szybkiego neta to po zakończeniu zabawy odinstalowujesz BFH i ściągasz na nowo.

Opublikowano

Niewyraźnie !

Temat do zamknięcia. i słownik by ci się przydał ;)

A i wielkie dzięki Ma1n masz + i 5* :)

reszta też po + ^ ^

Opublikowano

Niewyraźnie ! Temat do zamknięcia. i słownik by ci się przydał ;)A i wielkie dzięki Ma1n masz + i 5* :)reszta też po + ^ ^

/// Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...