Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cross Na Ekranie [ Help ]

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki kodzik na crossa

To jest ukryta treść, proszę

nic mi nie podkreśla ale jak chcę skompilować to wysakuje taki error

To jest ukryta treść, proszę

dlaczego tak sie dzieje czy ten kod jest zły ????

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

nie zdefiniowałeś zmiennej CH_ADR_CROSSMEM

dodaj na początek kodu

int CH_ADR_CROSSMEM;[/code]

Edit: Masz 2 razy zdefiniowane. Dlatego źle.

Opublikowano

już znalazłem błąd kompilacji ale jak włączam w WR to odrazu jest crach

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

No tam gdzie pisze wszystkie opcja. a co trzeba gdzieś indziej ??? tam gdzie menu jest napisane ???

Opublikowano

pomysl w w D3D nie , DIP nie to co ci zostalo? present oj panie "Coder " hehe ^ ^ co z pana za "coder' hehe

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

przecież ci napisalem co masz zrobic omg...

Skoro w D3D musisz trzymac a w DIP Chroniony .... to zostaje ci Present.... jak zrobisz w Present bdz dzialac omg...

ps. ja bym na twoim miejscu zmienil nick z "CODER BEST" na "UCZE SIE ROBIC CHEATY"

troche mi sie nie spodobał pewien z twoich postów na forum jak napisales ze nauczyles data22 pisac cheaty

a co do sprawy z siwym j:nic nie wiesz to sie nie wtrącaj bo ze go wyzywalem czy ja kto tam nazwales

bylo przed poproszeniem o pomoc i z twoim pojeciem o C++ nie wtrącał bym sie w czyjes sprawy

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Po naprawieniu c++ VB 2008 Express ja to opanowałem praktycznie sam.

Powiem Ci tak że jestem tobie Wdzięczny za to że zaopiekowałeś się mną gdy zaczynałem tą drogę codera.

Dziękuję Ci za pomoc podstawowych rzeczy.

Jeszcze muszę opanować jedną rzecz to może zrobię wstawkę mojego cheata.

02758850976702993171.png

1300408940gf.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...