Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms Statystyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kiedyś grałem w Combat Arms ale pewnego dnia po prostu ta gra mi się znudziła i oddałem moje konto bratu. Po pewnym czasie naszła mnie ochota żeby znów zagrać i wtedy zobaczyłem ze statystyki na moim koncie wyglądają strasznie, czyli widać ze ktoś w 100% grał na hackach. I tu właśnie moja prośba czy jest jakaś możliwość żeby wyzerować lub zmienić statystyki ? Jeśli nie to czy w ogóle jest sens gry na tym koncie czy od razu lepiej zrobić nowe ? Chodzi mi tu o to czy jak ktoś zobaczy moje statystyki to czy od razu dostane bana czy jest możliwość ze bez przeszkód będę mógł grać dalej ? Z góry uprzedzam że nie grałem w CA niecałe 2 lata i nie znam wszystkich nowinek.

Z góry dzięki za pomoc ;)

Statystyki wyglądają zle tylko na FT czyli

Black Lung- 72% Head shots, 77 combo

Cabin Fever- 46% head, 81 combo

Desert Thunter- 85% head, 72 combo

DOSTANE BANA ?

Opublikowano

Zalezy jakie statystyki jezeli z FT to mozesz liczyc na bana (z FT nie da rady skasowac)

jezeli np. K/D %HS itp to mozesz kupujac za nx cos takiego co kasuje staty (lecz nie dziala na FT jak wyzej napisalem)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

tak jak powiedział Matt, jeśli to ogólne statystyki, to wystarczy wbić na elimination z kumplem, poproś go aby Ci pomógł, ustawcie na 140 kills. i dawaj mu się zabić, skacz do wody itp. strzelaj sobie wszędzie, zabijaj go ale nie trafiaj w głowę i róbcie tak kilka razy i po problemie.

Opublikowano

Jeżeli normalne statsy to polecam za NX takie gówienko do resetu .

Gorzej jeżeli to FT i masz combo 500 + 99% hs .

Jeżeli nie masz kosmicznego combo to kup speca miotacza i zbijaj hs na ft

9368_gold.png

Opublikowano

Na 100% dostaniesz bana.

Wystarczy im zdjęcie twoich stat z FT. Jeśli na "Desert ... " (obojętnie której) masz combo powyżej 35-40 to masz bana. Nie ma tyle ludzików w zasięgu (do przerwania comba). Max widziałem (legal) 29 combo.

Na Zombiakach to z 70 spokojnie można zrobić. Wystarczy miotacz + M32 stunt granade i grać samemu.

Ale ban i tak będzie (enjoy) ;)

PS. 1 hax mniej ! :):D

Opublikowano

Cabin to ujdzie jeszce Black Lung o wiele za wysoko max tam z 40 wbijesz watpie ze wiecej a Desert porazka napewno ban ;) chyba na Desercie mam 12 combo?

-Ushio.png
Opublikowano

Cabin to ujdzie jeszce Black Lung o wiele za wysoko max tam z 40 wbijesz watpie ze wiecej a Desert porazka napewno ban ;) chyba na Desercie mam 12 combo?

Black Lung nie wbijesz takiego Comba wystarczy dobry zestaw i mozesz wbic takie samo jak na CF (oczywiscie jak zostaniesz sam

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ja mam na:

Cabin Fever: 35 combo

Black Lung: 17 combo

Desert Fox: 17 combo

Desert Thunder: 16 combo

0 haxów. Ale na Desert samemu + ogar można wbić z 30 jak już mówiłem

Twoje są stanowczo za duże.

Wg mnie bez haxów:

Cabin Fever - 100-120 combo (M32 stunt granades + flame)

Black Lung - 40-60 combo (to samo co UP)

Desert Fox - 20 combo (normalna broń + dużo granatów)

Deset Thunder - 35-40 combo (normalna broń + M32 stunt granades)

Opublikowano

masz combo powyżej 35-40 to masz bana.

Nie prawda .

Combo Powyżej 40 jest możliwe na DT nie wiem jak z DF.

Kolega ma combo 80 i bana nie dostanie ponieważ NEXON nie ma dowodów że używał haxy .

Proste NEXON teraz bez dowodów nie banuje .

Najlepsze że był raportowany z 15 razy i nadal nic ;]

9368_gold.png

Opublikowano

@2xup

Na pewno w 8 os. teamie nie nabijesz combo 35 na dt >.<

@up

Ale to trzeba grac w pojedynke na drzwiach ;<

@top

Ban 100 %. Nie ma co gadac. Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...