Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Chce Zacząć Grać W Cabala Jak I Co Prosze O Pomoc !

xLong

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę zacząć grac w Cabala jak napisałem w temacie. Proszę o wasze rady jako doświadczonych graczy. Chciałbym wiedzcie kim na początku najlepiej grać (łatwa postać do ogarniecia ) , dobre chacki itp ( wszystko o grze ) ten temat posłuży tez innym "zielonym" graczom Cabala . Za pomoc sowicie wynagrodzę :)

Pozdrawiam xLong B)

2mg3ll.jpg

Sygnatura mojego autorstwa robiona amatorsko

:)

Opublikowano

Wojownikiem łatwo się gra i jest do tego najlepszą klasą. Do cabalEu nie ma żadnych darmowych, działających cheatów.

RAsfepN.png
Opublikowano

Wkurwiają mnei takie szmaty, jeszcze kurwa pajacu nie zaczales grac i juz prosisz i 'chacki' pierdolnij sie w dekiel i idz grac w metina. i wez ze soba wszystkich polskich trolli i neokidy z merca.

Opublikowano

Ja jestem tu by dowiedzieć się wszystkiego o tej grze a nie mam zamiaru słuchać Twoich obelg. I sam idz grac w metina -.-

2mg3ll.jpg

Opublikowano

Napisałem raz "sam" a nie dwa razy jak Ty mi sugerujesz , ponieważ unikam powtórzeń gdyż to nie jest gramatyczne a ja staram się pisać po polsku a nie tak ja Ty :unsure:

elitq

Wkurwiają mnei takie szmaty

Jeśli uważasz że jestem przedszkolakiem, to ten przedszkolak umie lepiej pisać po polsku niż Ty ... Lekko mówiąc jesteś żałosny ... nie wiem tylko z jakiego powodu ... mama Cię bije klapkiem jak dostaniesz - na forum ? o.O Masz jakieś zaburzenia psychiczne, więc zgłoś się do specjalisty a nie przesiaduj na forum . <_<

2mg3ll.jpg

Opublikowano

A tak po za tym to sam widzę że jesteś graczem metina więc nie obrażaj tej gry. Widzę że fajne masz tematy naprawdę (wstyd). Spodobała mi się też Twoja reputacja widzę że jesteś cenionym forumowiczem ... -.-

2mg3ll.jpg

Opublikowano

Chacki hmm. Na qlobalu jest bypass na wina 7 x64, ale bardzo wywala z gry + działa na EU cheat engine z bypassem więc są haki... Najłatwiejsza postać na początek to Warrior.

P.s to raczej nie jest temat do kłutni.

Kappa.

Opublikowano

Nie graj wa bo skoro zakladasz taki temat to jestes fizycznie ograniczony, a wa dla takich ludzi nie jest postacia latwa ze wzgledu na brak stuna i lekkie utrudnienie expa 110-120 (tak, tak, jesli ktos od 110 stoi bez potow to gz, jesli na 120 nie radzis sobie w LS to radze zmienic gre)

Kthxbye

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...