Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Grać Czy Nie

Robert Kubica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli nie masz zamiaru kupowac yang na allegro , czekaj na s 26

Kiedys pisales ze bez botow granie nie ma sensu teraz bez allegro.Czyli nie umiecie sobie radzic bez botow i allegro?To co w zyciu za ciebie dzieci tez ktos bedzie musial zrobic bo nie bedziesz umial nic zrobic bo jesli w grze nic nie umiesz osiagniac bez botwo czy allegro to jestes zerem!!!!

Opublikowano
Kiedys pisales ze bez botow granie nie ma sensu teraz bez allegro.Czyli nie umiecie sobie radzic bez botow i allegro?To co w zyciu za ciebie dzieci tez ktos bedzie musial zrobic bo nie bedziesz umial nic zrobic bo jesli w grze nic nie umiesz osiagniac bez botwo czy allegro to jestes zerem!!!!

Porównywać świat wirtualny do rzeczywistego... To już z lekka przesada :)

Jeżeli chcesz to graj, ja tak czy siak polecam innego globala np. Metin2.sg, Metin2.us, Metin2.jp. Poczytaj o nich, są one bardzo dobre i mają miłą atmosferę, a zarazem dużo nowości jak i bonusów.

cvsk.jpg

Opublikowano

Dziś na plu nie da sie grać bez kasy zakupionej przez allegro , bo ceny są masakryczne dochodzą do tego boty.

Lepiej pograć na takim kr.

Metin2.co.kr

Sklepy,drop yang: otóż w sklepach jest całkiem taniej niż na pl'u stalka dla woja +0 po 300k fms +9 400-700k (zależy jakie śr) ale za to shuriken bez + kosztuje około 1kk !!! (tak można zarabiać np. tworzymy woja 25lvl i dorpimy shuriken), drop yang jest powiększony niż na pl'u np. z psów na pl dropi około 9-40 yang a na koreańskim z psów dropi z 40-100 yang

+ troche mniejszy exp

+ troche mniejszy drop

+ taniej

+ grają tam polacy

+ większy drop yang

+ fajnie się gra miła atmosfera (szkoda że po koreansku)

+ tam stworzyła się gra

+ dużo eventów

- same znaczki

- dużo koreańców

- są tam boty

- trudna reje

- nie rozumiesz misji

Chyba ze zakupisz pare kkk na allegro to możesz sie męczyć na plu.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Co z tego ze ceny sa masakryczne? Skoro wszystko jest takie drogie, Ty tez szybko zarobisz. Postawiaz sobie fb i juz bedziesz bogaty. Polecam zaczekac na s. 26, wtedy ceny beda male :)

;)

Opublikowano

uuu... Nie porownoj wirtualnego swiata do realnego bo to brzmi troche jakbys byl no lifem :)

@Topic

ceny na serwerach sa takie ze nie ma z czego sie wybic jak grasz od 0

Opublikowano

Każdy pisze że PL to syf a jak przychodzi co do czego to i tak grają :P

Ja polecam Ci grać, nie czekaj na nowy serwer, zagraj od nowa np. na syriuszu

1300907102-U198706.png

Sygnatura by

dudsonowa

Opublikowano

Graj ;)\

Ja się powtórz...

Będę to czynił w każdym takim topicu :P

Co z tego, że...

Wszystko drogie?

dropniesz lipny item i selniesz drogo-.-.

Ja nie widzę przeciw wskazań grania od nowa na istniejącym servie.

Opublikowano

To jest Twój wybór,nikt Ci nie wskaże gdzie i jak masz grać.

Wszystko zależy od Ciebie.

Radziłbym grac na S25 lub czekać na S26.

Oczywiście Ty o tym zadecydujesz.

Opublikowano

@SPAT

śmiać mi się chcę z tego co piszesz i wnioskuję tego że nawet na kr nigdy nie byłeś zalogowany

Opublikowano

Allegro i is jest rekompensatą dla ludzi którzy pracują i maja mało czasu na gre ,a nie jak dzieci 24/7

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Allegro i is jest rekompensatą dla ludzi którzy pracują i maja mało czasu na gre ,a nie jak dzieci 24/7

Nie masz czasu na gre nie grsz proste a nie piszesz wymowki jakies.allegor lamie zasady gry i tyte.

Opublikowano

Chcesz to graj, nie chcesz to czekaj. Od ciebie zależy. Ja bym wbiła na jakiś istniejący, bo szybciej się czegoś dorobisz. Na nowo powstałych nawet trudno znaleźć miejsce do expa (lvl graczy są zwykle zbliżone). Po co takie zbędne spekulacje w temacie?

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Dziś na plu nie da sie grać bez kasy zakupionej przez allegro , bo ceny są masakryczne dochodzą do tego boty.

Lepiej pograć na takim kr.

Metin2.co.kr

Sklepy,drop yang: otóż w sklepach jest całkiem taniej niż na pl'u stalka dla woja +0 po 300k fms +9 400-700k (zależy jakie śr) ale za to shuriken bez + kosztuje około 1kk !!! (tak można zarabiać np. tworzymy woja 25lvl i dorpimy shuriken), drop yang jest powiększony niż na pl'u np. z psów na pl dropi około 9-40 yang a na koreańskim z psów dropi z 40-100 yang

+ troche mniejszy exp

+ troche mniejszy drop

+ taniej

+ grają tam polacy

+ większy drop yang

+ fajnie się gra miła atmosfera (szkoda że po koreansku)

+ tam stworzyła się gra

+ dużo eventów

- same znaczki

- dużo koreańców

- są tam boty

- trudna reje

- nie rozumiesz misji

Chyba ze zakupisz pare kkk na allegro to możesz sie męczyć na plu.

Nie da sie grać bo ceny są wysokie? dziwne ... założę się, że nie wyjaśniłbyś dokładnie dlaczego ;)

Skoro ceny są wysokie to nie tylko jednej rzeczy tylko wszystko rośnie, a więc tak jak kiedyś - wydropisz jakiś item, sprzedasz i kasa jest . Reguły się nie zmieniają więc na PL dalej można grać tak jak kiedyś :D jedyne co rzeczywiście jest denerwujące to limit yang ale z tego co wiem to niby mają podnieć limit yang do 10kkk lub skasować limit - informacja nie pewna więc proszę nie obrzucać mnie mięsem

dziękuje

Zbieram-

Piszę poprawnie po polsku

Opublikowano

Ja osobiscie na pl odradzam grac;)Polecam us...Chcesz pograc , zawsze mozesz dokupic cos kaski :

http://www.metin2.cc/Metin2-US-Freekingdom.html
http://www.metin2.cc/Metin2-US-NewWorld.html

Niby kasa droga..ale za 200 kk tam kupisz full eq; ) I ci zostannie^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...