Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam Youtube

Ragh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słabe te scorpy poducz sie troche lepiej grac i powstawiaj lepsze filmy.

a i usuń moda bo bedą mówili ze hacker jestes. ;)

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Gdyby nie te bronie, to z twoim aimem daleko bys nie zaszedł :(

Jakąkolwiek bronią zwykle zajmuje ci to do 5 sec zanim kogos zabijesz i to nawet jak stoji przed toba wiec pocwicz trochę, a w przyszlosci bedziesz ładnie grał ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Gdyby nie te bronie, to z twoim aimem daleko bys nie zaszedł :(

Jakąkolwiek bronią zwykle zajmuje ci to do 5 sec zanim kogos zabijesz i to nawet jak stoji przed toba wiec pocwicz trochę, a w przyszlosci bedziesz ładnie grał ;)

No wiesz... Nie mam za dobrego kompa i jak nagrywam to mi ścina więc trudno jest zapanować nad myszką.

Opublikowano

A mi sie podobalo;) tez nie mam za dobrego kompa i ciezko jest kogos szybko zabic jak scina;) a ja z tobą wiele razy gralem i naprzeciwko cb;0

Jak mozesz daj +

Bywalec
Opublikowano

Co wy chcecie? Może nadzwyczajnie to on nie gra ale wy też tak kiedyś graliście a jeśli nie tak samo to podobnie poćwiczy i będzie kosił :D

53981808b2521f3d.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...