Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Sh Make Na Sf2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały problem gdyż na pliki serwerowe raina wgrałem sf2010 Schitseta. Mam wiele spolszczonych questów jednak gdy wpisuje sh make wywala mi ERROR. Teraz pytanie bo gdy skopiowałem plik make oraz hongkong_lis ze starych plików to nie mogłem włączyć serwera. Czy muszę coś do starego hongkong_list dopisać. Mam już nieco doświadczenia jednak z tym problemem nie potrafię sobie poradzić.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Nie robi się tak

Tam są inne pliki

Z starych questów skopuj folder object oraz wszystkie pliki z rozszerzeniem .quest

Potem wchodzisz do questów z plików 2010 usuwasz folder object wklejasz ze starych plików i nadajesz prawa 777

potem usuwasz z nowych plików wszystkie pliki z rozszerzeniem .quest i wklejasz swoje znów prawa 777 reboot serwera i działa

Kończę z MPCforum!!!

BYroboMt2 DEDYK

Badar?? HaHa!!!!

Opublikowano

Pliki mcncc.pl mam już dawno z e.pvp, jednakże w nich nawet do root'a nie mogę się zalogować naprawdę nie wiem dlaczego. :D @UP a powiedz mi tak działa wtedy cukier albo zwoje redystrybucji?

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Na SF 2010 nie ma takiego czegoś jak sh make

tylko

make.py

może dlatego

------------------

wrzucasz pliki do folderu quest po czym wgrywasz je na serwer, natomiast jeśli podmieniasz to jest to inaczej

bo po prostu na SF 2010 nie ma niektórych funckji

1300907102-U198706.png

Sygnatura by

dudsonowa

Opublikowano

N@pster na plikach Schitseta jest plik Make oraz make.py. Mam mało postów gdyż nie lubię dużo pisać ale żeby być aż tak mało inteligentny i nie sprawdzić czy jest plik make to nie jestem. Bez obrazy dla tych którzy się na tym nie znają.

dCrwk2h.gif