Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unlimited-Car - Dodaj Gazu, Wygrywaj Wyścigi I Kupuj Nowe Auta!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem wam przedstawić nawa grę Unlimited-Car !

Jest gra wyścigowa niektórzy na pewno w nią już grali.

Jednak tutaj jest faza BETA i będą dodawane nowe rzeczy np: (samochody na wyższe poziomy i nowe trasy) ale to nie wszystko będą dodawane inne rzeczy ale to wkrótce.

Więc nie będę się rozpisywał, tylko zapraszam na stronę:

To jest ukryta treść, proszę

Zapraszam Serdecznie

PS: Aktualizacje sprawie gry będą dodawane na stronie głównej gry jak i na tym forum.

Update serwera:

-Stan Paliwa dodany w wyścigach w menu z prawej strony

-Skrypt logowania na stronie glównej w prawym srodkowym rogu

-Bug przy rejestracji (widziałeś swoje hasło) został naprawiony

-Od teraz na start dostaje sie 1000 respektu !

-Uwaga do gry został dodany bonus. Im więcej masz respektu tym więcej możesz sobie regenerować zmęczenia czyli np masz 1000 respektu mozesz zregenerowac 100 zmęczenia masz 2000 respektu to możesz 200 regenerować zdrowia masz 3000 to 300 itd...

-Kontakt jest dodany po zalogowaniu aby można było zapobiec spamu

-Uwaga Unlimited-Car jest również pod nową domeną

-Od teraz każdy wyścig ma minimalny respekt, jeżeli będziesz miał mniej respektu niż wymaga wyścig nie będziesz mógł jechać wyścigu

-Od teraz również został dodany system banów, każdy zalogowany gracz ma w prawym środkowym rogu ostrzeżenia. Jeżeli ostrzeżenia przekroczą 4 poziom konto automatycznie zostaje zablokowane!

-Zostały dodane dwa wyścigi! (jakie to już sami zobaczcie)

-Zostal dodany nowy samochód Aston Martin

-Do gry bedą wprowadzane systematycznie nowe wyścigi i auta nie będę ich wypisywał bo to nie ma sensu

-Został naprawiony bug ze stanem widoczności paliwa(nie na każdej stronie można było zobaczyć stan paliwa)

-W hotelu został dodany mały bonus, który oblicza ile maksymalnie możesz zregenerować zmęczenia

-Od teraz update gry będzie pod tym linkiem

Opublikowano (edytowane)

Żadnych nowych nowości, ani nie raczyłeś pozmieniać loginu adma :( .

Ta lepsza

P.S

Strona do cba zgłoszona za bugowanie reklam (usunięcie reklamy) chyba nie czytałeś regulaminu chłopcze !

Edytowane przez krycha1996
Teraz Ci pasuje? -,-'

reflink

Opublikowano

Żadnych nowych nowości, ani nie raczyłeś pozmieniać loginu adma :( .

Ta lepsza

P.S

Strona do cba zgłoszona za bugowanie reklam (usunięcie reklamy) chyba nie czytałeś regulaminu chłopcze !

Sory ale miałem kompa zepsutego i od teraz biorę się do pracy.

Loginu nie zmieniałem ponieważ nie ma sensu a po drugie nie potrzeba mi innego.

Nowości za niedługą będą.

A co do tych reklam to sory ale reklam nie da się zbugowac ani usunąć. I jeszcze jedno "chlopcze" jak byś czytał uważnie regulamin nic nie pisze ze nie można osuwać reklam ani ich bugowac (bo się nie da)

PS:

Update

-Od teraz na start dostaje sie 1000 respektu !

-Uwaga do gry został dodany bonus. Im więcej masz respektu tym więcej możesz sobie regenerować zmęczenia czyli np masz 1000 respektu mozesz zregenerowac 100 zmęczenia masz 2000 respektu to możesz 200 regenerować zdrowia masz 3000 to 300 itd...

-Kontakt jest dodany po zalogowaniu aby można było zapobiec spamu

-Od teraz każdy wyścig ma minimalny respekt, jeżeli będziesz miał mniej respektu niż wymaga wyścig nie będziesz mógł jechać wyścigu

-Od teraz również został dodany system banów, każdy zalogowany gracz ma w prawym środkowym rogu ostrzeżenia. Jeżeli ostrzeżenia przekroczą 4 poziom konto automatycznie zostaje zablokowane!

Opublikowano (edytowane)

Groźba...?

// krycha1996

Sam zacząłeś się reklamować na mojej stronie wiec ja tez się zareklamowałem. A co do twojego ip to mi grozisz czy co?

A po drugie dziadostwo to jest twoja gra myślisz ze dodałeś parę wyścigów i aut do bazy i gra już twoja jest zajebista? Jeżeli tak to się grubo mylisz...

I jeszcze domenę na yoyo zakładasz...Gdzie jest do dupy i są tylko reklamy...

update

Edytowane przez MieTekRulez
Opublikowano

Sam zacząłeś się reklamować na mojej stronie wiec ja tez się zareklamowałem. A co do twojego ip to mi grozisz czy co?

A po drugie dziadostwo to jest twoja gra myślisz ze dodałeś parę wyścigów i aut do bazy i gra już twoja jest zajebista? Jeżeli tak to się grubo mylisz...

I jeszcze domenę na yoyo zakładasz...Gdzie jest do dupy i są tylko reklamy...

update

Te update to robisz chyba dla siebie xD

reflink

Opublikowano

Widzisz przynajmniej coś potrafię zrobić a nie to co ty dodać kilka wyścigów i aut...

Hahaha? Ty coś potrafisz ? Chyba nasra* w majty tylko ..... Dziadostwo kolejne .

reflink

Opublikowano

Hahaha? Ty coś potrafisz ? Chyba nasra* w majty tylko ..... Dziadostwo kolejne .

skoro masz o mnie takie zdanie to ja już nie powiem co ty potrafisz robić... skoro moje umiejętności są porównywane srani* w majty to co do dopiero twoje... srani* w publicznym miejscu i nie w majty ale na ziemie, bo majty to zbyt skomplikowana rzecz dla ciebie...

P.S

Skoro ten silnik nazywasz dziadostwem to ja o twoim nie wspomnę gdzie jest 0% nowości...

Opublikowano

skoro masz o mnie takie zdanie to ja już nie powiem co ty potrafisz robić... skoro moje umiejętności są porównywane srani* w majty to co do dopiero twoje... srani* w publicznym miejscu i nie w majty ale na ziemie, bo majty to zbyt skomplikowana rzecz dla ciebie...

P.S

Skoro ten silnik nazywasz dziadostwem to ja o twoim nie wspomnę bo nie da się go określić...

O kur** zapowiadało się "fajnie" ale znów "wyszłeś" jak widły w gnoju xD

reflink

Opublikowano

O kur** zapowiadało się "fajnie" ale znów "wyszłeś" jak widły w gnoju xD

Schowaj sobie te teksty dla siebie powiedziałem co miałem powiedzieć i takie mam zdanie wobec twojej gry...

I jeszcze jedno. Pisze z sensem te posty bo one nie są na temat :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

-Uwaga do gry została dodana praca jeżeli bankrutujesz lub ci brakuje kasy możesz iść do pracy na 4 godziny. Wypłata zależy od twojego respektu.

-Do gry został dodany system pojedynków między graczami! Od teraz każdy gracz

może sie ścigać z innymi graczami!

-Od każdy samochód ma wymagany repsket podobnie jak wcześniej było z wyścigami

-Do gry zostały dodane avatary, każdy gracz może teraz wgrać swój avatar, który będzie widoczny w rankingu i profilu publicznym

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

odświeżam

@topic

-Do gry zostały dodane avatary, każdy gracz może teraz wgrać swój avatar, który będzie widoczny w rankingu i profilu publicznym

-Do gry został dodany system wiadomości, każdy gracz może wysyłać wiadomość tekstową do innego gracza