Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna posiadam serwer CSS no-steam (klanowy).

Lecz przeciwny klan atakuje crashami, ponieważ przegrali wiele sparów z nami i nasz serwer jest bardziej oblegany.

Proszę o pomoc (anty-crasha z instrukcja instalacji/obsługi)

Z góry dziękuję za pomoc dam + oraz 5 w profilu.

Opublikowano

Wejdz przez ftp do :

Orangebox > cstrike > stwórz folder addons i wrzuć do niego zblock.so i zblock.vtf z linku niżej . Następnie cofnij do cstrike i wejdź do folderu cfg , wklej tam plik zblock.cfg

Restart serwera i po crashach.

To jest ukryta treść, proszę

Jezeli jakis mod chce skana to niech lepiej usunie mi tego posta bo nie mam zamiaru go dawać

Zakładam że jest to ffa... Pluginy masz pod sourcemoda czy eventscripta?

Opublikowano (edytowane)

eventscripta dzięki, przetestuje jak nie to będę pisał leci + i 5* i tak za dobre chęci.

@edit

Nie pomogło... Crashe dalej są, lagują serwer i nagle się restartuje... Dodam iż serwer stoi na Mojeserwery.pl (Counter-Strike Source)

Proszę o lepszego ANTY-CRASHA lub coś co zapobiegnie włamaniom na serwer i jego lagowaniu (spowodowanemu hackiem).

Dziękuje. PILNE, proszę o szybką odpowiedz.

Edytowane przez dedi.
EDYTUJEMY POSTY
Opublikowano

Zblock chroni przed dosami , pewnie atakują cie skryptem z lss... Wgraj plugin dzięki któremu gracz nie będzie mógł zrobić reconecta przez np. 10 s .

Plugin ten napewno znajdziesz na

Do konfigu zblocka dopisz

Wgraj też KAC (Kigen antycheat)

Sugerowałbym przejscie na SM , trudniej serwer scrashować ;>

Opublikowano

Było fajnie, lecz teraz nie mogę wgrać addona (zaden nie działa!) wrzucam eventscrypt np: knife lub pokazywanie dmg, Dosłownie nic! Jakiś koleś włamał nam się na serwer zrobił reinstal i coś wgrał. Teraz robiąc reinstal i tak nie działa dosłowne nic... admin plugin dziła bo jest orginalnie, anty dos (crasher działa, nic więcej).

Poszukuję kogoś kto by to zrobił lub wytłumaczył łopatologicznie w czym problem...

Jak zawsze dam + lub - jak kto woli i 5* w profilu.

Pilne serwer STOI NIECZYNNY JUŻ DŁUŻSZY CZAS ;(

PROSZĘ O POMOC.

Z Góry dziękuję każdemu kto pomoże lub chociaż spróbuje.

Opublikowano

Oraz potrzebuje tego reconecta co blokuje np co 10 sek jak pisał kolega wyżej. Ponieważ znaleźć nie mogę. Oraz potrzebuje jakieś zabezpieczenia do RCONA (serwer na hosingu Hostgame.pl).

Także potrzebuje pomocy co do tego serwera co jest Nieczynny o którym pisałem wyżej (na hostingu mojeserwery.pl)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...