Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Cuboid

ChArYnZa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pytanie co to tego cuboida poniewaz zaraz zaczne grac po raz pierwszy na multi srwie i to na mpc i mam pytanie co do cuboida jak kupie ta dzialke 9x10 to dac na dom czy plantacje? i czy domow nie mozna rozwalacz czy jak to jest bo ja nie wiem ;/ za odpowiedz bedzie +

1297588128-U90533.png

Opublikowano
i czy domow nie mozna rozwalacz czy jak to jest bo ja nie wiem ;/ za odpowiedz bedzie +

jeśli dostaniesz cuboida, tylko admin/mod będzie mógł rozpieprzyć Twój dom czy co tam sobie zabezpieczysz. nie musisz dawać plusa.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Jeżeli kupisz sobie Cuboida to tylko Ty będziesz mógł budować, niszczyć itp. Najpierw wybuduj sobie domek z niewielką plantacją np. na dachu lub w piwnicy. Plantacje zawsze możesz zrobić poza miastem.

@ Dla przypomnienia Cuboid 9x10 kosztuje 5000 Euro, w mieście wymiary cuboida to tylko i wyłącznie 9x10 ale poza miastem możesz mieć dowolnej wielkości. Możesz mieć 1 cuboida w mieście i 1 poza nim.

@Edit: Aby obliczyc sobie ile będzie kosztował poza misatem np. 25x20 wystarczy użyć wzoru: x*y*110, 25*20*110 = 55000 Euro.

• Dodaj nową pozycję...