Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock - 30s po uruchomieniu shutdown

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra,

Przyszła kolej na mistrza któremu trzeba pomóc, po 30 sec od odpalenia, wr się wyłącza bez żadnego komunikatu, zmieniałem w version.txt jakieś tam gówna ale i tak nic nie dało.

help?

cooltext413682787sr6.jpg
Opublikowano

Może Ci się komputer przegrzewa? Już parę osób na forum miało ten problem.

Sprawdź temperatury.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Są jakies cheaty w działaniu? jeżeli nie niech wyłączy antywira,firewall itp i inne programy w tle :)

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

wy chyba nie myślicie, co ma przegrzewanie się komputera do wyłączenia warrocka? jak by było mu za gorąco wy by speaker zaczął wyć przy 75C, czekam dalej na odpowiedzi, a i nie mam cheatów.

cooltext413682787sr6.jpg
Opublikowano

Co do screena to jest to bardzo częsty ostatnio błąd. Z założenia miał wyskakiwać podczas gdy zostało wykryte nielegalne oprogramowanie (cheaty, GB etc..), ale WR trochę "sfiksował" i rozdaje ten błąd na prawo i na lewo. Dlatego też nawet gdy nie używamy wspomagaczy mamy okazję ujrzeć jego "jakże głęboki przekaz" : D

Po prostu zingnoruj ten komunikat i odpal WR jeszcze raz. Nie ma aktualnie na niego lekarstwa.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

nie używaj gameboostera lub tego typu programów

@down kurwa chce pomóc to jeszcze nie pasuje.

tyle siedzisz na forum że powinieneś wiedzieć co trzeba zrobić

Opublikowano

nie używaj gameboostera lub tego typu programów

mózgu nie masz? przeczytaj kilka postów wyżej, boże co się tu dzieje, gdzie jest wilku qpak i najdmer? tępić debilizm.

cooltext413682787sr6.jpg
Opublikowano

dobrze że ci warrock nie chodzi jedenego debila mniej w grze

dobrze to ty stawiasz pałe nauczycielce małolacie zajebany, uważaj do kogo pyskujesz bo żeby się dowartościować na forum trzeba być pierdolonym debilem. Wypierdalaj z takimi tekstami do kolegów-pedałów którzy Cię pukają w ciasnego rowa na prawo i na lewo.

cooltext413682787sr6.jpg
Opublikowano

Spróbuj odciążyć procesor i dać proces WR na mniej rdzeni? Nie wiem...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...