Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Vpc Mi Robi Problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicię : Stawiałem już kilkadziesiąt swoich serwerów ale niespotkałem się jeszcze z takim czymś że : w VPC dodaje serwer itp itd. wszystko robie jak trzeba i gdy w VPC już klikam start to wyskakuje błąd i klikne ok i serwer sie urochamia w sysinstall robie wszystko jak trzeba i np uruchomie serwer to niemożna sie na niego zalogować , Wbić do Navicata oraz filezzilli czy też WinScp Prubowało mi już pomuc kilka osub lecz sie nieudało błagam wszystkich o pomoc

Tutaj Nazwa tego błedu co przy starcie VPC wyskakuje

the network adapter with adress '00:00:00:00:00:00: of virtual machine mt2 failed to instalize because the adres is a null adres

Gdy wszystko robie jak trzeba i po zalogowaniu root mcncc.com , wpisałem komende /etc/rc.d/netif restart prubuję się połączyć do WinScp Lub Filezilli To Nieda Rady Z nając zycie przez błąd który wyskakuje

Jak coś gg 478317 Niewidok

BŁAGAM O POMOC

Pomogłem Lub Prubowałem Daj + A Odwdzięcze Się +

TuT Jak Naprawić Connection Refused.

www.mpcforum.pl/topic/155399-tut-connection-refused/

Opublikowano

hehe tez tak mialem hamachi serwer? w sysinstall gdzie jest name czy cus wpisuj 4.2.2.3 chyba jak nie bedzie dzialalo to pokombinuj np 4.0.0.0 lub cos xD napewno kiedys dojdziesz

Opublikowano

Zresetowałem VPC gówno Dało a w syinstall mam 4.2.2.3 name ip czyli dobrze BŁAGAM POMUŻ KTOŚ KU**** Bo niemoge zrobić serwera Robiłem Reinstall Windowsa Nawet i Chujnia licze na pomoc ...

Opublikowano

@EDIT kliknełem dont say this mesage czyli ze ten błąd niema sie pojawiać przeinstalowałem Hamaci I VPC i robie serwer i znowu niemoge wbic do gry zalogowac sie do filezili ani do navicat blagam o pomoc

Opublikowano

prubowałem na innych plikach i też dupa a w sys install wpisałem 5.0.0.1 i też dupa

Opublikowano

prubowałem na innych plikach i też dupa a w sys install wpisałem 5.0.0.1 i też dupa

A na czym stawiasz? Dedyk, hamachi, no hamachi, loopback? Spróbuj wykorzystać inny sposób uzyskania IP.

tlofbnowe2.jpg