Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zmienic Poziom Trudnosci?

Eryk16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

mam do was wazne dla mnie pytanie, jak zmienic opziom trudnosci potworkow? tzn na avalonie tak bylo ze expiac na zinach najtrudniejszy i najwiekszy spot, dawalem spokojnie rade, a nastepnego dnia nie dalem juz wogole na zinach rade expic. poradzcie jak na calym serwerze <wszystkich potworach> zmniejszyc/zwiekszyc poziom trudnosci?

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Opublikowano

W navicacie możesz zmienić lvl/ilość hp danego mobka.. ale jak grasz na avalonie to sam tego nie zmienisz ; x

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

nie nie;] na swoim^^ ale da sie to jakos zrobic poziom trudnosci u wszystkich potworkow na raz?

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Opublikowano

nie nie;] na swoim^^ ale da sie to jakos zrobic poziom trudnosci u wszystkich potworkow na raz?

Możesz zmienić wartość kolumny na domyślną o jakieś wartości np. hp 100

ale to jest bezsensu bo czy to dziki pies czy golem będą mieli tyle samo życia ;x

Najlepiej dostosować to osobno do każdego moba w mob_proto

1300907102-U198706.png

Sygnatura by

dudsonowa

Opublikowano

aha ok rozumiem;] chwilka zabawy ale ripa ...:D bedzie gfajnie;] do zamkniecia;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...