Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż od niedawna gram postacią Łotr/zwiadowca. Podczas eventu ( x5) wbiłem Łotrem 50lvl, a zwiadowcą 30. Chciałbym teraz zwiada podbić do 50 tylko nie wiem jak. Chciałbym także żebyście powiedzieli mi które misje dzienne się opłaca robić. I na czym można szybko zarobić na dobre eq? Bo mam ledwie 3,5k HP, a mana runki to trochę sporo roboty. Z góry dzięki za odp.

@ Edit: Zapomniałbym, jak szybko zdobyć PT na główną subkę?

Opublikowano

ech, kolego, strzeliłeś lipę :)

teraz, aby nadrobić talent, musisz kupować kulki :)

a co do Skauta, to warto go dać na 50, bo może w endgame będziesz chciał grać nim, a nie będzie ci się chciało robić od nowa

Sprawę dziennych zostawiam otwartą, też mam scouta n 30 i kupuję teraz kulkę, by wbić 40 i lecieć już z dziennymi z 50 lvl :)

Opublikowano

ech, kolego, strzeliłeś lipę :)

teraz, aby nadrobić talent, musisz kupować kulki :)

Lol , śmieszą mnie nierozgarnięci gracze, którzy twierdzą że nabijanie leweli na exp x 2/5 powoduje straty w Punktach Talentu i trzeba potem kulki jeść , żeby nadrobić te straty PT . Expienie na podwójny popiątnym mnożniku expa jest ZAWSZE, ale to zawsze opłacalne. Gdyby była taka możliwość idealnie jest mieć od razu 62 lvl postaci nawet mając tylko JEDEN punkt talentu. Po prostu questy, których się nie zrobiło bo z uwagi na pomnożony exp od razu szło się wyżej można wykonać później. Te Questy nie zniknęły, są nadal do wykonania i PT za ich zrobienie dostanie się normalnie. A robienie zaległego q na 30 lvl mając postać na 62 lvl jest banalnie proste. Można ubrać wysokolewelowy ekwipunek, szansa na trafienie mobka wynikająca z różnicy lvli jest 100 % a odwrotnie zerowa. Mobek w ogóle cie nie trafi. Po za tym wszystkie twoje ciosy będą krytykami. Reasumując expiąc na pomnożonym expie nie traci się absolutnie nic, żadnego punktu talentu a zyskuje bardzo dużo. Po prostu te punkty talentu zdobędzie się później w łatwiejszy sposób i bez strat wynikających z długu po śmierci. Tylko kompletni idioci twierdzą , że expienie na podwójnym expie jest szkodliwe i powoduje straty w rozwoju postaci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...