Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Słów Dla Administracji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po moim miesięcznym banie ponownie. Mniejsza z tym.

Przez ten miesiąc i tak regularnie odwiedzałem forum. Pozytywnie mnie zaskoczyły zmiany.

-Wkońcu zostały usuwane zbędne tematy/posty

-Chaos został opanowany

-Nie zauważyłem spambotów

Są też oczywiście negatywne:

-Linki do innych for zakazane. Np. ktoś pyta się o słuchawki/playera. Odeślę go na mp3sto*e.** (żeby nie było reklamy), tam pomogą mu najlepiej. Czy wszystko zamieniło się w pokusę pieniędzy?

-Morsy były git :) Ale zakazaliście je, to będą foki, czy słonie morskie :D

-Linki do "znanych" portali w sygnach nie powinny być zakazane, np lastfm.

-Youtube jak wyżej- jest to własność google, i nie wpłynie na indeksowanie mpc w wyszukiwarkach :> Sądzę, że z innych przeglądarek, niż google tutaj, na tym forum nikt nie używa. Sądzę, że mało kto zna yahoo, czy coś innego.

-Zero konkursów, gdzie mogliby się wykazać wszyscy użytkownicy, a nie ci, co są grafikami, czy nagrywają bdb filmy.

Brawo, i nie brawo. Oby poszło w lepszą stronę.

Innym razem.

Opublikowano

-Zero konkursów, gdzie mogliby się wykazać wszyscy użytkownicy, a nie ci, co są grafikami, czy nagrywają bdb filmy.

No i to jest prawda każdy konkurs to grafika albo nagrywanie filmów ale czego spodziewać się od admina grafika

s2c77Oa.png

Opublikowano

No i to jest prawda każdy konkurs to grafika albo nagrywanie filmów ale czego spodziewać się od admina grafika

Zatem zaproponujcie inny konkurs. Czekam.

Połowę tych konkursów wymyśla głównie kokosz. On jest tak dobry, że kupuje nagrody i je organizuje. Więc składajcie sugestie a propos konkursów w czym problem?

1321896841-U198706.png

Opublikowano
-Morsy były git Ale zakazaliście je, to będą foki, czy słonie morskie

Jak będzie coś nowego, to będę blokował tak samo jak Morsa

Opublikowano

Huh, więc proponuję, jeżeli robicie konkurs na recenzję, to zróbcie, aby nagrać tą recenzję, i zrobić jakiś obrazek.

Czyli kilka odmian konkursu, albo kilka różnych konkursów.

Innym razem.

Opublikowano

Huh, więc proponuję, jeżeli robicie konkurs na recenzję, to zróbcie, aby nagrać tą recenzję, i zrobić jakiś obrazek.

Czyli kilka odmian konkursu, albo kilka różnych konkursów.

lol, a teraz mówisz o grafice?

W metinie do wygrania był 2x gold member. Zaproponowałem konkurs mou i się zgodził. Wystarczyło opisać kilka prostych programów.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Mówię, aby jeden konkurs zrobić w kilku formach- kinematograficznej, graficznej, recytatorskiej, pisarskiej :)

Innym razem.

Opublikowano
Linki do "znanych" portali w sygnach nie powinny być zakazane, np lastfm.

Na razie nie są. Moim zdaniem też youtube powinno być dostepne ale nie ja decyduje hehe

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Po 1. linki do znanych portali nie są zakazane. Nie wolno umieszczać reflinków, reklam oraz filmów (linki do filmików - ok) - Fakt.

Po 2. Morsy będę tępił jak tępiłem dotąd, każdy nowy spamerski twór spotka się z taką samą odpowiedzią

Po 3. Nie wiem, czy ktoś nie zwracał już uwagi, ale konkursy są zazwyczaj pomysłem kokosza, który funduje nagrody.

Tyle ;)

EXPmIpC.gif

Legenda
Opublikowano

Zatem zaproponujcie inny konkurs. Czekam.

Połowę tych konkursów wymyśla głównie kokosz. On jest tak dobry, że kupuje nagrody i je organizuje. Więc składajcie sugestie a propos konkursów w czym problem?

Ej, a ja to co?

Kto zafundował nagrody w świątecznym konkursie MPC forumowym?

Opublikowano

Może i tak, że sponsoruje te nagrody, ale z tych reklam, ma tyle kasy, że szok. Forum odwiedza dziennie około 10 tysięcy userów. Gdy siedzę na starym sprzęcie, dużo razy klikam przypadkowo w reklamy. Na stronie z takim pagerankiem, reklamodawcy oferują duże sumy, i kokoszowi kasa się zwraca praktycznie, z nadmiarem.

Konkursy, konkursy. Jest to forum cheaterskie, więc np.

Stworzenie jakiegoś prostego programiku, który by pomagał w poruszaniu się na mpc. Np.

musi zawierać link do mpc

wybierasz ulubione forum

masz link do niego

oprawa graficzna (to już oddzielny konkurs dla grafików)

szybki skok do swoich tematów/postów

dotacje, gdzie kieruje cię na strone, np, płatności.pl :)

Innym razem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...