Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Włączam liska , proxy wpisuje ip daje start, włączam bota 1.3a ściagnięty z któregoś z podwieszonych tematów ) podaje scieżkę do sro_client.exe , naciskam start i moim oczom po 3s~ ukazuje sie komunikat:

SRO_Client.exe przestał działać.

Błąd pojawia się zanim pojawi się intro. Da sie jakos temu zaradzić? Szukałem z 10 tematów ale wszystkie tematy sa z czerwca gdy ludziom crashowalo po wbiciu. Z góry dzięki za pomoc. ;p

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Chodzi o to że teraz jak był patch ten najnowszy to zrazem z nim jest jakis program ktory blokuje proxy i bot nie frygra ... z tego co mi wiadomo to jeszcze CHYBA nie ma zadnego crack'a do bota. Musisz na bieżąco obserwowat forum bo z pewnością niedługo wyjdzie jakis crack o ile juz nie wyszedł

Opublikowano

Czyli teraz nikomu nie działa bot? To czemu wiekszosc spotow jest zabotowane?

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

@up i 2up Już dawno bot działa. Jest nawet instrukcja na naszym forum jak używać. :) Gdzieś w temacie podczepionym o db bocie na końcowych stronach jest. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Ok, błąd już nie wyskakuje lecz mam inny problem. Włączam to wszystko wg. poradnika kbuma, włącza mi silka ale po wpisaniu loginu i hasla, nacisnieciu connect wylacza mi silkroada. Dlaczego? :s I jak to naprawić?

ps. sry za double post ale moj temat byl juz prawie na drugiej stronie i chcialbym go odświeżyć :)

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +