Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Travian - Silnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem.

wgrałem silnik do xampp i wgrywalem chyba każda wersje, czy to travian 4.0 czy kravian to mam blad w wdata w jakiejs linii jest ale teraz mam:

Notice: Use of undefined constant CONNECT_TYPE - assumed 'CONNECT_TYPE' in W:\Serwer\Xampp\htdocs\install\include\database.php on line 56

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in W:\Serwer\Xampp\htdocs\install\include\database.php on line 20

i nie wiem o co chodzi, bo sprawdzam w wszystkich wersje i jest to samo, a teraz podam wam co jest w tych liniach:

Linia 56 oraz reszta:

if(CONNECT_TYPE) {
$database = new MYSQLi_DB;
}
else {
$database = new MYSQL_DB;
}
?>

a linia 20 oraz powiadania wygladaja tak:

class MYSQLi_DB {

var $connection;

function MYSQLi_DB() {
	$this->connection = mysqli_connect(SQL_SERVER, SQL_USER, SQL_PASS, SQL_DB) or die(mysqli_error());
}
	function query($query) {
	return $this->connection->query($query);
	}

};

i dowiedzie co robic!

Dobra Już kapuje coś ale jak usunąc albo zmienic czas z 30 sekund bo to niejest intel 2 core 3.00 tylko I4 3.00 z 1ram wiec teraz zatrzymuje sie na 90 linii, PROSZE O POMOC

Lubisz mnie? JA CB TEŻ :P DAM mi plusa to też ci go dam :P

^^^^^^^^^^^^^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Elo możesz podac z jakiej strony poprałeś te silniki bo niemoge znaleść jak podasz to postaram sie pomoc bardzo mi zależy

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ale na Web też niedziała

P.S Jeśli zrobiłbyś spolszczenie to wysle :) :) ci cały

^^^^^^^^^^^^^^

Opublikowano

Up. Postaram sie coś wykombinowac wyslij na pw

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Teraz dorwałem działający serwer i troche spolszcze (install też). Potem ci wyśle.

^^^^^^^^^^^^^^

Opublikowano

Znalazłem jakiś silnik niby jest sprawny wrzucę na host i sprawdzę co i jak, jeśli wszystko będzie ok to wam podam źródła.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Daj mi na pw teraz, bo narazie załatwiam już spolszonego w 50% o nazwie LooKGamE może ktoś zna.

^^^^^^^^^^^^^^

Opublikowano

2up.Jak mozesz to podaj mi też na pw

Opublikowano

Ja znalazłem tutaj:

http://darmowe-skrypty.pl/skrypty/gry-php/22998-travian-4-100-full-working-version.html

Ale jak dla mnie to nie working

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Hmmm mam hosting postaram sie coś wykombinowac ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...