Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nowe Bronie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam ostatnio problem i już nic nie wymyśle... Proszę was o pomoc bo już sam nie wiem :(

Więc tak:

Mam broń np:

sztylet.jpg

Jest to sztylet.

Problem polega nie na dodaniu go na server i do clienta lecz chodzi o to że ninja powinien je trzymać ostrzem do dołu ale on jak na złośc trzyma je do góry.

Tak samo z wojownikiem (nie próbowałem na szamanie bo narazie chce dodać ninje następnie woja itd.) zamiast trzymać miecz do góry to on trzyma go za rączke ale... ostrzem w dół :/

Nie wiem co robić obracałem go na wszystkie strony w 3ds max 7 ale nic z tego jak bym nie odwrócił, jest tak samo.\

POMOCY

Z góry thx.

Za każdą pomoc + a zarozwiązanie problemu limit + i 5*.

@edit

Do póki nie doczekam się pomocy (a zdaje mi się że się nie doczekam) to popróbuję sam. (co do poprzedniego nawiadu: sorry sądzę że temat gdzieś zatoną pod innymi tematami lub nie znacie odpowiedzi :( )

Oceń prace nie podoba się daj - (ale najpierw przeczytaj i powiedz sobie szczerze czy wszedłeś bo chcesz to co tu jest czy żeby wykorzystać limit i mieć spokój na dzisiaj z +/-) podoba się daj +...