Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dam Pro Ninje 73 Lv Z Pro Eq 4/5 Bon Za Kase Na Metin2.Us ( Serwer Dowolny )

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj mam do zaoferowania ninje dagger 73 lv na Serwerze Feniks ( Metin2.PL ) krolestwo Chunjo.

Postac posiada eq 4/5 bon ( oczywiscie nie cale ale wiekszosc eq ) , itemki , ktore posiadam sa naprawde rzadkie do zakupienia w normalnej cenie w grze !! ( np sokol +9 NNO , pieczec wojennego dzika prawie full czas dostawalem ofery za niego 60zl ).

Na koncie znajduje sie rowniez wojownik 46 lv oraz postacie tzw "shopy". Jest kilka itemkow dla woja( nawet dobre )

W magazynie mozna znalesc przepustki do v2 ( 15-22 ) i wiele itemkow z IS

Itemki w magazynie + yang na koncie sa warte kolo 2kkk

Na koncie znajduje sie 20 SM

Skille Ninja :

Zasadzka m5-m7

Wirujacy m5-m7

Trujaca Chmura m3-m5

Szybki atak m4-m5

Ninja posiada konia bojowego ( 11 -13 lv konia ) , poli m1 , przywolanie konia (5-8) , combo max , gornictwo 1 , jezyki po 2

Skille Wojownik

Aura Miecza m5-m7

Berek m3-m5

Kon Bojowy( 15-19 lv ) , przywolanie konia (2-5 ) , combo max , reszta malo znaczaca.

Co interesuje mnie za ninje ?

Yangi na Serwer NewWorld /FreeKingdom ( Metin2.US )

10kk na Metin2 US kosztuje 8.50 ( na gold4fast 4 zl ) wiec za ninje , woja , buffa + cale eq chce najmniej 600kk na metin2.us

P.S Cale eq i postacie zostalo wycenione ( przez mnie i kilku graczy 80-90 lv ) na 400-500zl .

P.S2 Wszystkie screeny itemkow /postaci moge podeslac na PW lub gg jezeli ktos jest zainteresowany pisac !

Jezeli ktos zaoferuje duzo ilosc yang na metin2 us gratis dorzuce buffka 38 lv pomoc blogo m3-m5 ( ma przepustki do v2 )

• Dodaj nową pozycję...