Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Deweloperów Chętnych Do Otwarcia Nowego Serwera Wow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Z kilkoma osobami mamy zamiar założyć serwer do WoW WolTK na silniku Mangos/Trinity

Szukam ludzi, którzy pomogli by w skryptowaniu serwera.

Posiadam serwery w całej Polsce. Na ten serwer dam jakiś mocny, który pociągnie dużą ilość graczy. Za pomoc w skryptowaniu ofiaruję dodatki w grze oraz częściowy zysk. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać.

Na pewno się dogadamy.

Chętnych bardzo bym prosił o szybki kontakt, ponieważ jest to ważne.

// jeden developer już jest, ale jeszcze kilku by się przydało

Edytowane przez kris007

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam.

Z kilkoma osobami mamy zamiar założyć serwer do WoW WolTK na silniku Mangos/Trinity

Na ten serwer dam jakiś mocny, który pociągnie dużą ilość graczy. Za pomoc w skryptowaniu ofiaruję dodatki w grze oraz częściowy zysk.

Chcesz założyć serwer bo ktoś ci powiedział że da się zarobić, a nawet kurWa nie umiesz nazwy dodatku napisać. Pozatem zapomnij że zaczniesz zarabiać i wgl. z takim podejściem, bo zanim wbije ci się na serwer z jakieś 200-300 online to minie ładny czas w zależności od szczęścia, a w zależności od tego jak będziesz chciał ich wykorzystać i tak będą mało płacili, pozatem wszyscy dotują zazwyczaj smsami a znaczna mniejszość przelewami więc z smsa masz mało kasy, zresztą to już pewnie wiesz skoro masz już pare serwerów.

Opublikowano

nie wiem jakim prawem zarzucasz mi, że będę to robił tylko dla graczy... poza tym nazwa nie ma znaczenia, wybiorę taką jaka się spodoba każdemu, a nie tylko mnie, zresztą ja Ci się nie muszę tłumaczyć... i mi tu nie kurw bo fajny nie jesteś -.-' zarabiam wystarczająco, serwer zakładam tylko po to, żeby mogli sobie użytkownicy pograć na dobrym serwerze, a nie dzieci 10-letnie zakładają jakieś "shity" i od razu chcą żeby im kaske dawali

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Są dobre serwery, uwierz mi, pozatym może częściowo źle zrozumiałem intencję, ale ty też wcale nie jesteś lepszy, "WolTK" to nie nazwa serwera tylko dodatku i prawidłowy skrót to WotLK i oznacza Wratch of the Lich King i jeśli zamierzasz założyć serwer pod 3.3.5a to tego nie zmienisz, co do nazwy serwera to nie pisałem nic o niej, tyle odemnie w tym temacie, nie pisze konkretów więc już kończe spamić.

Opublikowano

Znam sie na programach Mangos i roznego rodzaju gotowcach ....( jesli o to ci chodzi ) pare razy juz sie bawilem w zakladanie serwerow wowa itp. ;]]]

2j2xkkm.jpg

DAJ MINUSAAA ! ----------------------------