Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najcieńszy Tablet Na Świecie.

Osama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, nie jest to ipad 2, samsung zrobił cieńszy tablet, z większym ekranem. Co o nim myślicie?
RAsfepN.png
Opublikowano

ehhh będę musiał sobie doszyć większe kieszenie ... ;<

ogólnie spoko, mi się podoba ;)

Opublikowano

Ja mam taka fajna czarna torbe przez ramie i akurat lekko wieksza od tego tableta, mnie akurat cieszy, ze cos takiego bedzie czy jest. Moze sobie kupie.. kiedys xf

Opublikowano

Super sprawa.

Ciekawe czy rzeczywiście jest lepszy od Apple?

Pomimo walorów tego i tak wybrałbym jabłuszko. Powód? Jakość wykonania produktów Samsung zawsze była niezadowalająca jeżeli chodzi o telefony, jakoś niemiły posmak zostawił we mnie L760.

f.png

Opublikowano

Kto normalny chce nosić tablety w kieszeniach...

Imo, samsung już dawno przegonił appla i pod względem telefonów i pod względem tabletów. Apple zaopatruje się u samsunga ale, samsung co najlepsze to zostawia dla siebie.

RAsfepN.png
Opublikowano

Tablet ciekawy , nie przepadam za samsungami bo nie lubie jakosci wykonania ale ostatnio apple mnie nie przekonuje ich produktywnoscia . Ten ipad 2 nic nowego nie wnosi ladny jest ale po co tak szybko wydawac juz maja ipada 3 w planach na koniec wakacji to zalezy kiedy ten tablet wyjdzie zobaczymy nie ida rowno z czasem i premiera .

Samsung i tak robi to samo ciezko powiedziec. Ale tablet niezly lecz ja nie lubie softa samsunga i tych ikonek sa takie "plaskie 2d" .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Super tablecik, jakby był trochę tańszy to bym go chętnie kupił no ale cóż ;<

Apple odchodzi na dalszy plan, teraz samsung dyktuje warunki :D

1300907102-U198706.png

Sygnatura by

dudsonowa

Opublikowano

Ja tam osobiście bardziej jestem przekonany do wyrobów Apple. Bardziej mnie przekonują i firma ta wyrobiła sobie w moich oczach pewną renomę.

Do samsunga jestem zaś troszkę uprzedzony.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Lol, ten tablet nie ma softu od samsunga, ma androida 2.4. Miałeś kiedyś w ręku androida, i wiesz ile jest możliwości modowania systemu, bez łamania jego zabezpieczeń (ios- porażka)

Opublikowano

Super sprawa.

Ciekawe czy rzeczywiście jest lepszy od Apple?

Pomimo walorów tego i tak wybrałbym jabłuszko. Powód? Jakość wykonania produktów Samsung zawsze była niezadowalająca jeżeli chodzi o telefony, jakoś niemiły posmak zostawił we mnie L760.

Chyba nie miales w rekach galaxy s

logo_black3.png

Opublikowano

Lol, ten tablet nie ma softu od samsunga, ma androida 2.4. Miałeś kiedyś w ręku androida, i wiesz ile jest możliwości modowania systemu, bez łamania jego zabezpieczeń (ios- porażka)

Androida 3.0

Soft od samsunga(android 3.0 ale z elementami touchwiza) ma wersja US'a, my europejczycy dostaniemy bez zbędnych śmieci ;)

@Bogusuaf.

Też planuję zakup. 599$ będzie kosztował w USA, w Polszczy "trochę" drożej.

RAsfepN.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

apple sux, tyle na ten temat.

btw nie lubię tabletów, ale Samsung jest bezkonkurencyjny we wszystkim co robi tzn. telefony i tablety.

Opublikowano

Apple the best!

Apple jest najlepsze w wyciąganiu kasy za te ich gówna. iPad nawet nie dorasta do pięt tabletom z androidem. Zresztą ipad to nie tablet tylko przerośnięty ipod touch, w końcu używa tego samego systemu.

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...