Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co O Tym Sądzicie?

HOT czy NOT?  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. HOT CZY NOT?

• HOT :D
      1
    • NOT :(((
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol po jeden l4d wyszło później po 2 porównujesz gta 1 do gta 4. Po kolejne jedno to FPS a drugie to MMORPG w dodatku na przeglądarkę.

Więc nie narzekaj ;)

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Michale autorze. Postaraj się napisać kilka zdań na temat tej gry. Tak od siebie, jakie są Twoje przeżycia, co Ci się spodobało, co nie.

Po filmiku jakoś szczególnie nie jestem do niej przekonany. Nic szczególnego nie wyróżnia jej z tłumu takich gier.

f.png

Opublikowano

Ostatnie moje rozpisanie wylądowało w koszu. Więc tak gra jest kontynułacją gierki w którą grało się w pierwszej gimnazjum w moim przypadku. FABUŁA: wirus zmienia ludzi w zombi i jest ubaw. WYBIERASZ SOBIE JEDNĄ Z 40profesji każda ma inne możliwości np. jedna umie robić lekarstwa inna budować barykady... JEST SE Z BRONI TYLE CO w combat arms ,że nie wiadomo z czym biegać. ROZWIJASZ SOBIE POSTAĆ EXPISZ i łazisz po coraz cięższych bossach cały czas są nowe patchy i dodają nowe bajery jak dla mnie ubaw na całego. Rozwałka multipleyer jakich mało. DA SIĘ GRĘ ODPALIĆ RÓWNIEŻ W DAWNEJ wersji 2d która jest trudniejsza ma mroczniejszy klimat ale ograniczenie ,że 6graczy może być na mapce a nie parę set...

LUDZIE CHOCIAŻ SOBIE ZOBACZCIE spodoba wam się dużo ludu mili ludzie można pogadać.

r8a4g8.jpg