Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Średni Poradnik Dla Wojownika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Heya:P Pokaże wam tutaj taki malutki poradnik z expieniem+dropieniem:) (To mój sposób,jak coś sie nie podoba to niech ...)

No to Go:>

Gdy rozpoczniemy,dostajemy miecz +0.Wbijamy 4 lvl na :

#Wilkach

#Psach

Następnie idziemy do biologa po misję.

Musimy zabić:

5 głodnych alfa wilków i coś z nich wydropić.

Gdy oddamy itemki dostajemy miecz +3 i troszkę kasy.Wbijamy 10 lvl na :

#Dziki

#Niedźwiedzie

#Nieb.Wilki

#Głodne Dziki

#Czerwone Dziki

Gdy wbijemy 10 lvl robimy tam misje,gdy je zrobimy upnie nam pewnie do 11-12 lvl.Idziemy na:

#Zaprz.Łucznik (Jedna Grupa)

#Zaprz.Wojownik(czy jakoś tak)

Wbijamy 18 lvl.Kupujemy Zbroję Tygrysią,ulepszamy ją na +6,a jeśli masz ulepszacze i dużo kasy to zrób na +8 max. +9.Kupujemy Szeroki +7/8/9 na później:) Na naszym Loffcianym 18 lvl idziemy na:

#Dzikusy

#Cały spot Zaprz.

Wbiłeś 20 lvl.Jesteś coraz bliżej!Bravo!Zakładasz Szerokiego:)Teraz idziesz wbić 21 lvl na:

#Małpy

Bo będziesz dropić medale.Gdy wbijesz ten 21 lvl zostań tam na max.Dwie godzinki i dropaj medale.Dropłeś ? Sellnij z 5 medali za 300k i gitez ;) Jeden sobie zostaw.Pewnie wbiłeś już 22 lvl jak dropiłeś.To idź teraz na polankę.Ja pokaże gdzie w Shinsoobo tam znam ;/etinpl-1300802118-U16102.jpg

Wbijamy tam 29 lvl. GZ!! Brakuje ci jednego lvl!Radzę ci teraz wydropić KK.Który dropi z tych dużych grubasów którzy występują obok polanki.Jeżeli dropnie nam chociaż x2 KK to gdy to selniemy będziemy mieli +40 kk :) Gdy mamy 40kk kupujemy FMS+9 śr. 12-18 bo na tyle wam starczy.Następnie kupujesz sobie Lwią zbroję +7/8 z kd obrony max.+2 :P Gdy kupiliście to to idźcie teraz na:

#Orki

#Max.Grupka Bo

braffo!!! Wbiłeś/aś 30 lvl! Zakładasz FMS i jesteś Heppy!!

Poradnik 100% By [E]xelen[T] (Czyli by ja 100% xD)

PS:To jest Kopiuj/Wklej bo to z mojego posta na FM (FaceMetin).A te ceny to pisałem na odfajt;/

Edytowane przez ExcelenT

90% nastolatków dostało by załamania nerwowego gdyby Justin Bieberstał na dachu wieżowca i chciał skoczyć.Jeżeli jesteś tym 10% które usiadło by na krześle oraz jadł popcorn wpisz to na swoją sygnaturę <----

33983.png

6406.jpg

33207.png

Kocham MPC FORUM!!!

Opublikowano

Po 1 napisałeś to tak, że nie da się tego czytać. Ceny się nie zgadzają. Popraw to.

Daj + nic ci się nie stanie