Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] O Ktorej Sie Respia Bossy

pimmel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Chcialem sie z wami podzielic informacja "O której respią sie bossy w Metin2" otoz na kazdym serwerze o tej samej porze to znaczy ze KAŻDY boss respi się o :

-0:30

-2:30

-4:30

-6:30

-8:30

-10:30

-12:30

-14:30

-16:30

-18:30

-20:30

-22:30 :)

oto są respy bossow w metin2, Mam nadzieje ze pomogłem :)

PS. ja zawsze o tych porach bije Wodza Orkow, Krolowa pająków, Oginstego Króla oraz 9 ogonów

to dziala zawsze !!

Mam nadzieje ze sie przyda ;]

Jezeli pomoglem DAJ +

Pozdrawiam z S.15 pimmel <3

JEZELI POMOGLEM DAJ + + + + +

Opublikowano

no moze ale w 95% respi sie o tej porze

PS. Kazdy boss sie respi co 2h, noi oczywiscie na kazdym CH :)

Opublikowano

nie kazdy wrózka co 12h lub 6 ale na 99% co 6h od wlaczenia serwa nawet jak sie ja uklepiej 1min przez uplynieciem tych 6h od wlaczenia serwa to sie ona zrespi wiem bo mialem woja 75 i drop'a na dh jebalem z niej ;D

1378747514-U216092.jpg

Gość daronian
Opublikowano

Nie ma takiego rozkładu i nie respią się na każdym CH...

Bodajże przybliżony czas to respu to 1,5 - 2h

Opublikowano

Nie wiem czy respią się o takich porach, lecz na pewno bosy respią się po konserwacji serwerów ( która trwa od godziny 10:00 - 12:00 w każdy czwartek) na każdym ch jest boss. ;)

Pozdrawiam xLong B)

2mg3ll.jpg

Sygnatura mojego autorstwa robiona amatorsko

:)

Opublikowano

Chyba chodziło tu o globala bo na privach to bardzo różnie jest to ustawione :D

TuT chyba zbędny bo to zależy kiedy ktoś ubije bossa, sprawdzę to w czwartek po przerwie technicznej

1300907102-U198706.png

Sygnatura by

dudsonowa

Opublikowano

aaa chuj wam w dupe jestescie cipami ja wam mowie ze o tych porach sie respia a wy swoje chuj wam w dupe

Opublikowano

Podałeś godziny o których się respią , a jeżeli ktoś zabije o powiedzmy 7:00 to boss zrespi się i tak o 8:30 ?

A jeżeli zabiję bossa o 8:29 to boss respi się o 8:30 ?

Oj mogłeś napisać tylko co ile się dany respi a nie o której...

Opublikowano

@up

dodałbym jeszcze przykład, że jak nikt nie ubije bossa przed 8.30 to nie znaczy, że o 8.35 będą dwa takie same bossy.

P.S to nie ty grasz na privie sabathmt2 pod tym samym nickiem?

@do autora

nie bulwersuj się i nie zniechęcaj, po prostu tym razem zrobiłeś nie potrzebny poradnik, ale może potem będziesz robił lepsze, nawet ci wyrównałem tego minusa

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

gdybyscie wiedzieli co piszecie... nie ma tak ze respi sie o konkretnej godzinie, troche to bez sensu by bylo jak np. ubijemy wodza o ok 12:28 i za 2 min by sie zrespil

jak zabijesz bossa dajmy na to na ch1, to po jakims czasie on sie zrespi, one maja ustalony czas po jakim czasie od zabicia sie respia, a nie o ktorej godzinie

napisales ze to zawsze dziala, to musiales miec farta ze kilka razy ci sie tak trafilo, bo to jest taj jak wyzej napisalem

ale tego + moge dac ;]

Opublikowano

gdybyscie wiedzieli co piszecie... nie ma tak ze respi sie o konkretnej godzinie, troche to bez sensu by bylo jak np. ubijemy wodza o ok 12:28 i za 2 min by sie zrespil

jak zabijesz bossa dajmy na to na ch1, to po jakims czasie on sie zrespi, one maja ustalony czas po jakim czasie od zabicia sie respia, a nie o ktorej godzinie

napisales ze to zawsze dziala, to musiales miec farta ze kilka razy ci sie tak trafilo, bo to jest taj jak wyzej napisalem

ale tego + moge dac ;]

Muszę Cie rozczarować, tak jest :)

Np. dziś serwy włączyli np o 11.03 więc wszystkie bossy oprócz wiedzmy będą się respić co 2h czyli 13.02, 15.03 itp ... nawet jeśli ubijesz o 15.01 to i tak za 2 min się zrespi :D

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...