Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukasz Game-Mastera ?

Witam.

Mam na imię Paweł lat 20 pochodzę ze Szczecina grę w Metin2 zacząłem w 2007 roku od tamtej pory zajmuje się Pisaniem questów , edycją plików serwerowych , robieniem Clijenta , edycją szablonów stron zakładaniem stron www na domenie PL.

Znam się na programach typu : Navicat , WinSCP , Metin2ExpMod , CoreFTP , Virtual PC , PuTTy

Byłem Game Masterem na : Metin-X-Worl , Vexili , VirtualMT2 gdzie za Clijenta miałem dostać posadę GA .

Jetem kulturalny miły , pomocny gdyż grze mogę poświęcić 10-12 godz. Wiem że ludzie potrzebują pomocy na serwerach byłem GM nie na 1 serwerze pomogłem wielu graczom .

Link do posta : http://www.mpcforum.pl/topic/319428-posada-game-mastera/page__gopid__2232250#entry2232250

Dlaczego ja był bym odpowiednim "GM" na twój serwer?

Ponieważ :

*Jestem kulturalną osobą, która potrafi zachować powagę w najtrudniejszych momentach.

*Mam odpowiednie podejście do graczy.

*Posiadam ogromną wiedzę o grze jak i o pracy "GM".

*Nie poszukuję pracy "GM'a'' dla rozrywki, lecz aby pomagać graczom. Tym słabszym i mocniejszym, młodszym lub starszym.

* Znam się na edycji plików questów więc jak będzie jakiś problem związany z grą na pewno pomogę.

Kontakt :

GG : 11509736

Z poważaniem :

NeverDead

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...