Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posada Game Mastera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukujesz GM ?

Witam .

Mam na imię Paweł lat 20 pochodzę ze Szczecina grę w Metin2 zacząłem w 2007 roku od tamtej pory zajmuje się Pisaniem questów , edycją plików serwerowych , robieniem Clijenta , edycją szablonów stron zakładaniem stron www na domenie PL.

Znam się na programach typu : Navicat , WinSCP , Metin2ExpMod , CoreFTP , Virtual PC , PuTTy

Byłem Game Masterem na : Metin-X-Worl , Vexili , VirtualMT2 gdzie za Clijenta miałem dostać posadę GA .

•  
  • Co mogę zaoferować ?
  • -Swoje Questy
  • -Najnowszego Clijenta z zabezpieczeniami Pong- przed kamer modem , zabezpieczenia root ( w celu uniknięcia edycji przez inną osobę )
  • - Pomoc w edycji plików serwerowych .
  • Mogę zaoferować stronę na domenie Pl + forum
  • Oto mały Screen :
  • http://www.iv.pl/viewer.php?file=93567558729508129198.jpg
  • http://www.iv.pl/viewer.php?file=51026855610760375971.jpg
  • http://www.iv.pl/viewer.php?file=17211088499336717640.jpg
    http://www.megaupload.com/?d=73YAADHU - folder ze screenami !
  • Pliki serwerowe mam spolszczone w 99%
  • Co mam dodanego na serwerze?
  • -Epickie bronie (Wszystkie)
  • -Nowe Bronie te co maja 500+ Ataku
  • -Ekwipunek smoka (2 rodzaje ekwipunku smoka od +0 do +9)
  • -Widoczność zombie
  • -Odbugowałem ulepszacze (od +6 do +9 na te nowe bronie co maja 500+ Ataku)
  • -Dodałem mape zombie
  • -Dodałem quest na 99 lvl na Range Rycerski ze po wykonaniu questu dostaje sie Range rycerski. (Quest jest cięzki)
  • -Ulepszacze na serwerze sa usunete z wyjatkiem robienia epików itp , itd( Ulepszacze na epiki itp itd: Niebieska Perła , Biała Perła , Krwawa Perła po 2x)
  • -Zeby zrobić np z Stalki +9 Szmaragdowa +0 potrzebne sa: 2x Biala, Niebieska,Krwawa Perla, Konar zalkeva 2x
  • A) Ulepszacze powyżej sa jedynie na zrobienie itemu nie na ulepszabue go od +0 do +9
  • B) Ulepszacze na ulepszania od +0 do +9 epików hwangów itp: Perły, które dodane sa u Handlarzy za odpowiednia Cenę.
  • -Dodałem quest tobołek jak na PL-u ( Tworzy sie sklep a nie nad postacia jest nazwa sklepu)
  • -Odbugowałem wszystkie Mapy
  • -Dodałem teleporter do groty w M1, DO Zombie też.
  • -Nowe wierzchowce widać je w tym lwa białego itp
  • -Pieczęcie do wierzchowców (na każdego wierzchowca)
  • -Szmaragdowe , Niebiańskie , Rubinowe stalki.
  • -Złoty, Srebrny, Biały Hwang
  • -Zbroje Imperatora (pracuje jeszcze zeby je ulepszyć)
  • -Królewskie Hwangi , Zbroje Achillesa itp...
  • -Dodałem możliwość robienia kd 80%
  • -Dodałem pierscien teleportacji By Ja.
  • -Dodałem quest Bank z 5 skrytkami (Bez bugu na Yangi typu -9999999 i kaska sie tworzy .)
  • -Dodałem nowe questy na 70-99 lvl
  • -Zmieniłem doświadczenie potrzebne na dany lvl.
  • -Dodałem do wierzchowców po 50-90 Obrony dodatkowej np jak się wsiądzie na wierzchowca dostaje się defa więcej o 50-70 na czas 5 Minut po 5 minutach wierzchowiec znika a nam def się zmienia na stary
  • -Umiem zrobić quest naprawiający logowanie , czyszczący logi serwera.
  • -Posiadam Quest na sprawdzenie Gracza by ja takiego na Elitepvp nie ma i na MPC Patrzcie Link z aparatu gdyż jak otworze okno nie mogę zrobić ss link do ss:
  • -Usunąłem limit czasu u biologa
  • -Dodałem drop sztabek
  • -Dodałem quest stalek tych nowych: Szmaragdowych niebiańskich itp.
  • -Dodałem do clijenta zabezpieczenie ( Pong)
  • -Posiadam spolszczony serwer w 80% ale naprawdę eng_string mam spolszczone bez Code :) widać ilość doświadczenia po polsku sam spalszczałem Eng_string.txt
  • -Posiadam zabezpieczenie przed Boshpanelem , umiem zrobić takowe na serwer dedykowany
  • -Max lvl na moich plikach to 127 planuje jak na PandoraMT2 dać 250 Lvl.
  • -Na start dostaje się 100k , eq +9 potki , pelerynki
  • -Dodałem nową mapę do Handlu.
  • -Dodałem chinskie metiny :) tzn od 100+ do 150 jak się nie mylę metiny widać są spolszczone (Idealne na zombie-Land który posiadam)
  • -Posiadam pliki Game z lvl obok nicku .
  • -Zablokowałem możliwość wywalania yang (nie można bugować map)
  • -Dodalem ziemie gildii jak na PL
  • -Spolszczyłem OX W 100% tzn: Nie ma Chinskich znaczków tylko po polsku pisze.
  • -W eng_string nie ma Code jak na niektórych dedykach
  • -Dodałem questy na automatyczne eventy , raty serwera itp ,panel admina w grze sprawdz gracza w którym jest podane nick,lvl,czas gry,lvl konia,ile ma pz , ile ma many, jaki ma czas gry , jaka ma bron (jakie id),pozycja y, pozycja x,mapindex itp to wszystko w 1 quescie nie trzeba teleportowac gracza zeby zobaczyc co ma w eq itp. Quest by ja nie ma go na MPC , ElitePVP :) na 200% takiego nie ma jak ja moze podobny.
  • (Pliki serwerowe sa edytowane edytuje je non stop także teleportery sa nowe itp)
  • Reszte zapomniałem jak sobie przypomne co tam jeszcze mam Dodam tu.
  • (Aha... Najważniejsze epickie bronie sie da robić z broni +9 nie będe tu zymieniał wszystkich bo nie pamietam wymienie pare: mozna robic z broni +9: Kusze +0 , Smiercio +0,Syrka +0 , Itp wszyscy którzy się znaja wiedza o co chodzi dodałem więcej mozliwosci robienia epickich broni jednak wszystkich nie wymienie ze wzgledu ze jest za dużo ich)
  • Posiadam Clijenta 2010 By Ja który jest zakodowany , ma zabezpiecznie przed kamer modem , Posiada Pong nie da się go przerobić na swój jest zabezpieczony.
  • (W clijencie widać dosłownie wszystko co najnowsze na MPCForum)
  • Usunąłem ulepszacze nie ma ich jedynie na eq smoka itp są na zrobienie eq smoka sa potrzebne 2 konary zalkeva i po 2 perły . Uwaga! Ale na ulepszanie tego eq smoka np od +0 do +9 sa potrzebne jedynie perły które sa w sklepach.
  • Mam już questy,pliki serwerowe, klijenta gotowego na serwer dedykowany dodam , ze pare serwerów dedykowanych oferowało mi za clijenta posade GM , Dostep do FTP , oraz serwera początkowo clijenta robiłem dla 3 serwerów dedykowanych z których pozwole sobie wymienić tylko 1 Nowy dedyk : Vexilie .

Osoby zainteresowane proszone są o kontakt gg 11509736 na pewno pomogę !

A i każdy kto jest zainteresowany proszony jest o kontakt na gg pokażę tam swój testowy serwer poprzez wejście na niego lub przez program Teamviver .

Ps jeśli nikt się nie zgłosi szukam sponsora na otworzenie serwera na swoich plikach !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...