Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopa

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kumpla bronie... On nigdy by takiego czegoś nie zrobił ... a dostał bana na serwerze i na MPC... gdzie tu sprawiedilwość? gdzie dowody? nawet próby nie było i od razu bany poleciały ... przecież kazdy na serwerze wie, że kopa to ciamajda i cały czas pisze i żartuje ...

Opublikowano

Człowieku... a widziałeś za co ban poleciał? za jakieś ddos... niby z jakiej racji? skoro nie zrobil nic?? zażartował i dostał bana... a ty jesteś albo głupi albo tchórz...

Opublikowano

Kokosz ty pierdolnięty idioto nie wiem czy ty nigdy kawału nie robiłeś żeby kogoś wkurzyć czy co bo tego nie czaje koleś się spytał czy byłbyś zły za ddos to Kopa powiedział że zrobi ddos żeby cie troszkę wkurzyć tylko widocznie ty taki sztywny ze drzazgami od ciebie jebie wiec nie no sorry ale jak coś to napisz w nawiasie (Nie żartować ze mną bo jestem sztywny) albo coś w tym stylu żeby ludzie wiedzieli ze do ciebie nie ma co żartować ^^

Opublikowano

To po co piszesz o tym tutaj? skoro w grze zbanowano za nic? i jeszcze na MPC bana dostał ?? Nawet nie zawinił a dostał bana... czy to jest fair?

Weteran
Opublikowano

KURWA CZŁOWIEKU! ty na serio jesteś pojebany czy tylko udajesz? Każdy idiota by się skapował że to jest twoje drugie konto.

i thx za minusy, dobrze że ci dali bana bo jesteś jakiś chory. Mam nadzieje że ci kokosz nie da ub bo takich ludzi nie powinni wypuszczać do społeczeństwa.

Opublikowano

Hmm... napisałem ,że dostałem bana za nic kurwa... nie rozumiesz? jakie kurwa DDOS? W GRZE?! ja pierdole... za jakieś jebane słowo, żeby wkurzyc kokosza poleciał ban... a ty jeszcze bronisz tego pojeba... nara... zeby cie tak terrorysci zajebali..

Weteran
Opublikowano

Rozumiem, ale kurwa człowieku co ty w ogóle piszesz? mama nie nauczyła cię normalnie się wypowiadać?

Już nic nie będę pisać, szkoda mi takich ludzi...

Opublikowano

Ja pierdolę... po chuj sie wpierdalasz w coś na co nie masz zamiaru odpowiadać? albo bronisz albo nie bronisz a nie spamuj przez jakies 2 konto na MPC pojebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...