Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Woj Vs Ninja?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

mam do was bardzo ważne pytanie, gdyż mam dylemat co wybrac? jaka postac? wojownika czy ninje? co ja sądze o tych postaciach?

skile- bardziej mi si epodobaja daggera niz bodego czy mentala,

wyglad- woj w stalce+zatruty super wyglad dagger z lukiem juz nie to samo

pytam was co wybrac dla tego iz mam bardzo wazny dylemat a moge wybrac jedna postac^^ poradźcie, co wybrac? będzie to postac nie do expa ani do bossow;] by ladnie sie prezentowala i byla fajna;] no wiem ze to inne porownanie niz w body/mental ale pytam co wy byscie wybrali?

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Opublikowano

Zależy jeszcze to od tego, jaki prywatny serwer wybierzesz, na jednym wojownikiem, na drugim ninją gra sie przyjemniej. Osobiście polecam ninje, większa przyjemność z gry na high levelu ; )

Specjalista
Opublikowano

Wojownikami dużo osób gra ,więc radziłbym ci wybrać ninje malo osób robi abs (z poczatku^^) Ale kiepsko sie expi.

Ogólnie to wszystkie klasy postaci są dobre tylko trzeba umieć stworzyć dobry build i robić dobre abs.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Bossa ubijesz szybciej bodym niz daggerem jednak gdy te postacie zmierzyły by sie w pvp obie z full abs itd.Wojownik by mógł dostać .Wracając do bossa to wybonuj all na potwory to też dagger nieźle sb poradzi.

Pograj ninja zawsze to odmiana niż wojownik.

Wybór nalezy do cb.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...