Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakupy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , przejdę do konkretów ; otóż mam odłożoną sporą sumke napewno starczy na jakiegos Perma i to jest ten problem ; jaka polecacie snajperke kupić

otóż nie lubie Subsonic , lubie grać na modzie Only Snajper zastanawiam się czy nie kupić L15A2 z tłumikiem czy macie jakiś leprzy pomysł na zakup ??

Pozdrawiam El_Maver

Zapraszam do nowego klanu

Nazwa Klanu:

XTREZA

Poziom Klanu:

2 lvl

Minimalne Ratio:

1.15

Minimalna ranga:

SFC

Komunikator głosowy:

TS3 + Sprawny microfon

Wolno używać hacków:

Nie!

O namiary na ts3 pisać na GG (10160107) "]

Nick adminów El_Maver oraz Alaraz28

W podaniu należy podać poniższe dane :

K/D

Level

Nick w grze

Pozdrawiamy i zachęcamy do składania podania do naszego klanu

NIE MAM SYGNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ja mam TPG-1 PRO. Polecam, najcelniejsze z tych wszystkich. Dobry celownik. Ściąga przez całą mapę. Fajny skin na niej jest, ładna, szybka, precyzyjna.

PS. Też dużo gram only sniper - zazwyczaj jestem w 1'szej trójce xD

Opublikowano

l115a3 polecam bo sam posiadam elegancka snajperka,TRG nie polecam ponieważ snajperka nie ściąga na hita!!I na only sniper źle się nią gra ciężko celnąć bez scopa w rywala

Opublikowano

Jak lubisz Only Sniper to kup sobie 2 ... L96A1 Arctic lub L115A2 i dodatkowo M107 z Doblue Scope (idealna sprawa na wielkie mapy).

Nie bierz TPG-1 Pro - 90% ludzi na CA powie Ci, że jesteś noobem.

Osobiście mam M-200 Ghillie (grałeś tym :))

Nawet nie złe broń, najlepsza na średni dystans.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Całkiem niezła sniperka to właśnie L15A2.

Ale moim zdaniem powinieneś kupić tą sniperkę z którą ci się najlepiej gra .

9368_gold.png

Opublikowano

Jak lubisz Only Sniper to kup sobie 2 ... L96A1 Arctic lub L115A2 i dodatkowo M107 z Doblue Scope (idealna sprawa na wielkie mapy).

Nie bierz TPG-1 Pro - 90% ludzi na CA powie Ci, że jesteś noobem.

Osobiście mam M-200 Ghillie (grałeś tym :))

Nawet nie złe broń, najlepsza na średni dystans.

Tak powiedza ci ze jestes noobem bo ich niestac? watpie powiedza ci ze jestes noobem bo masz ta snajpe najlepsza ze wszystkich przez cala mape Kill Creak? masz goscia na hita co najlepsze jak camp to wycelujesz w glowe to wlasnie tam trafisz 95% z tego co wiem celnosci ma najwiecej z tego co wiem i skonczcie z tym Artic Wolf polacacie ludzia takie gowno jak to -.- przerobiona podstawowa wersja L tylko tekstury zmienione no na "fajne" tlumik dodany a osiagi te same wyglad snajpy to nie wszystko najwazniejsze jest to zeby nie spowalniala za duzo i miala osiagi a nie ze walsiz w kolesia caly magazynek i go nie dedasz bo trafic nie potrafisz.

Juz jednej osobie TPG1 - Pro polecilem i jest zadowolny jak swierdzil najlepsza ze wszystkich wiec tobie tez polecam.

Snajpki z Doble Scope tez sa fajne ale tylko na dalekie dystanse.

-Ushio.png
Opublikowano

polecam M107CQ Air force grałem tą snajprą bardzo często jak wypadła :P i jest dla mnie najlepsza

Opublikowano

ey jak idziesz na zakupy na snajperke do idz do tesco wczoraj widzialem l96a6 kaliber 0.8 jminimetra predkosc wyrzutu 340m/s strzela srutem to naboje wszedzie kupisz .. lunete polecam Acog Ta 3 scope tylko nie kupuj dodatkowego magazynka. Po strzale zwieksza sie grawitacja nq

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi , Najlepsze dali Strucel i Ariss :rolleyes: Plus dla was obydwóch

Będe się zastanawiał nad waszymi odpowiedziami

Wszystkim wam dziekuję

Podrawiam :) El_Maver B)

NIE MAM SYGNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...