Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Granatnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem to jest poprostu "antyTankNoob" do Ea trafiały już różne pogłoski na ten temat, i sądzę, że to jest ich rozwiązanie.

A co do wprowadzenia cen za vp to moim zdaniem to nie jest ich sukces, cena powinna miescić się w granicach 1200-1300 bf i tylko za bf.

Kocham Battlefield-Heroes : D
Opublikowano

Najlepiej by było żeby nic takiego nie dodawali a jeśli już to bardzo drogo (jedynie dla "bf noobów"), wystarczy 2-3 serie i po czołgu <_<

Opublikowano

Moim zdaniem to jest głupstwo, zabiera po 10HP, bo grałem z tym w PTE. Przydaje się jedynie dla soldiera. Włącza się szósty zmysł, jeśli ktoś kampi za ścianą, strzelasz tam i na pewno go zabijesz. Drugi sposób, dla commando to strzelanie w wroga, ten wyleci do góry, wyciąga się pistolet i strzela w niego z dołu, gdy spadnie, z noża... Dla gunnera nie mam, bo to noobska klasa...

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

@Up

Tak naprawde to najlepiej jakby wogóle nie wprowadzali tego. Za vp każdy noob będzie z tym latał jak popier*****y, gdy 1 raz dobiłem się do serwera na pte wiedziałem że to jest lipa, na serwerze panował taki chaos, że nawet najlepszy gracz w bfh byłby załamany.

Co do klasy gunnera, to się mylisz. Każdą profesje można na swój sposób wyskilować. B)

Kocham Battlefield-Heroes : D
Opublikowano

A ja nie mam zastrzeżeń co to tego granatnika. Teraz Soldier i Commando nie są już tacy bezbronni w walce z czołgiem, Gunner zaś może wsysając kulki z granatnika przywrócić sobie niemałą cześć HP :D, ale moim zdaniem największym plusem tego granatnika jest to, że można dzięki niemu nieźle wybić się w powietrze i soldier który dotychczas chodził po ziemi może się teraz wybić jak Commando i Gunner do góry co bardzo umila na nim grę :). Jedyny błąd tego granatnika to ,że został wprowadzony dla wszystkich klas. Wystarczyło go dać tylko dla Soldiera i by było spokojnie, a teraz wszyscy tylko będą spamować tymi kulkami ;/ to jest jedyna wada.

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

Jak już większość pisała, jedyna wada granatnika to to, że istnieje -.-" Przez ten badziew nie można spokojnie pokampić bo cały czas nooby tym strzelają. Mnie sie wydaje, że to ma większe zastosowanie do wywalania snajperów niż do czołgów. Tak samo tank buster- większość graczy kupuje to tylko po to, żeby wywalić wroga i dać koleżkom- snajperom szansę na nabicie fraga.

Opublikowano

Ja uważam, że tym granatnikiem zepsuli nam grę. Teraz wszystkie bF nOObY KtUryM rOdzIcE KuPuJĄ cO sObIe zEHcĄ (błędy celowe^^) - nawet nie umiejąc grać - zgarniają sporo punktów za spamowanie granatami, czyli za kompletnie NIC, bo co to za filozofia wciskać co sek. LPM.

PS I tak prędzej czy później wszyscy się przyzwyczają i nie będzie już narzekania.

Opublikowano

No ni wiem czy wszyscy to takie bf nooby. Granatnik można kupić jeszcze za 450vp na 1 dzień, a jak zrobisz nową postać i dobijesz do 8-9 lvl robiąc po drodze misje, to już go masz na jakieś 3 dni. Ale ja i tak wolę wydawać kasę na toniki i bandaże :P