Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Warcraft Początek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Domyślam się, że takich tematów było już wiele ale mam kilka pytań "konkretnych" teraz jest World of warcraft catclysm i czy kupienie tego dodatku daje mi możliwość grania bez ograniczeń? na pewno są w takim razie proszę o odpowiedź jakie

oraz co muszę kupić aby móc grać w world of warcraft najnowszą wersję tak jakby bez wykupywania jakichś limitów do ile mogę grać... :) mi oczywiście nie chodzi o serwery prywatne... :)

Legenda
Opublikowano

Domyślam się, że takich tematów było już wiele ale mam kilka pytań "konkretnych" teraz jest World of warcraft catclysm i czy kupienie tego dodatku daje mi możliwość grania bez ograniczeń? na pewno są w takim razie proszę o odpowiedź jakie

oraz co muszę kupić aby móc grać w world of warcraft najnowszą wersję tak jakby bez wykupywania jakichś limitów do ile mogę grać... :) mi oczywiście nie chodzi o serwery prywatne... :)

Sam Cataclysm ci nie wystarczy, musisz zacząć od podstawki i pierwszego dodatku jakim jest The Burning Crusade potem stopniowo WoTLK i w końcu Cata.

Sama podstawka daje ci miesiąc gry, później musisz już kupować pre-paidy.

Opublikowano

Jeśli chcesz grać , bez ograniczeń lvl wymagany jest zakup wszystkich dodatków - TBC - WoLTK - CATA -

random.jpg

Opublikowano

Bez ograniczeń musisz mieć wszystkie dodatki czyli:

1. TBC
  2. WoLTK
  3. Cataclysm

Oczywiście Normalke też musisz mieć:) Pozdrawiam

90% nastolatków dostało by załamania nerwowego gdyby Justin Bieberstał na dachu wieżowca i chciał skoczyć.Jeżeli jesteś tym 10% które usiadło by na krześle oraz jadł popcorn wpisz to na swoją sygnaturę <----

33983.png

6406.jpg

33207.png

Kocham MPC FORUM!!!