Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pijany1221

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obraza + Wulgaryzmy

85917247.jpg

Jezu ludzie dzieki za 6 minusów...

a tak wogole -

On mówi to do zniszczecie

Najpierw mówi mu żeby oddał mu miecz, on odpowiada - to chodz, znowu pada slowo - dawaj miecz, po czym on mu nie oddal i on go obraził.

koniec historii, dobranoc.

unbana nie będzie, wyjdź na dwór, pobiegaj.

@edit

Ban zmieniony - z 3 dni do 2 dni

Opublikowano

Ale nie rozumiem, za co ban ? kogo on obrazil? nikogo nie widac, wiec nie ma podstaw do banowania i prosze o odbanowanie pijanego

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

Obraza + Wulgaryzmy

85917247.jpg

Jezu ludzie dzieki za 6 minusów...

a tak wogole -

On mówi to do zniszczecie

Najpierw mówi mu żeby oddał mu miecz, on odpowiada - to chodz, znowu pada slowo - dawaj miecz, po czym on mu nie oddal i on go obraził.

koniec historii, dobranoc.

unbana nie będzie, wyjdź na dwór, pobiegaj.

@Edit. Sry za double

No tak obrazil jego, po prostu byl zdenerwowany ze straci miecz, ktory wiele go kosztowal. Pozatym takich obraz sa "miliony" dziennie.

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

@cristofer

o co tobie chodzi ? ewidentnie obrazil gracza zniszczecie, niech wam będzie obnize jemu ten 1 dzien ale serio moglby wyjsc na dwor lub cos.

Opublikowano

skoro aż tak ci przeszkadza moja obecność że aż mnie wyganiasz na dwór, to ok .... ide jutro na browara ... mam nadzieje że ci to humor polepszy.

a co do bana to jakaś łaska że go skracasz ? nie chce szczególnego traktowania tylko sprawiedliwości, me słowa nie były skierowane do konkretnej osoby więc unban się należy a jeżeli jeszcze raz poniżysz mnie na forum tak jak post wyżej (,,ale serio moglby wyjsc na dwor lub cos. ") to będę żądał przeprosin ;] ( mam prawo robić w domu co chce i kiedy chce, więc nie pisz mi abym poszedł na dwór ....)

Żądam unbana, dowody wskazują jedynie na to że napisałem wulgi na czacie a za to bana nie ma więc twój ban jest nadużywaniem władzy, z logicznego pkt widzenia powinieneś teraz domagać się od gracza ZniszczeCie lepszych dowodów skazujących na moją wine ;P a Puki co Unban ;]

Edit#

a jeżeli chcesz dać bana za krzywe wulgi to zbanuj też gracza ,,Bakoo" , przeklina i to z błędami.

Opublikowano
Ubliżanie innym userom - ban 3 dni.

Ban nie bierze pod uwage sytuacji "ukradl mu kilof".

Zamiast klnac na niego, powinienes byl zglosic go do administracji.

• Dodaj nową pozycję...