Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tar21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie wiem czemu kazdy tak krytykuje tara.... Jak dla mnie to bardzo dobra bron wczoraj ja kupilem i jestem zadowolony lepiej mi sie nia gra niz m4a1 wole nia grac ale nie wiem czy lepiej mam 13 lvl gram 3 miechy i to moje 1 konto mam rate 0.57 jak zaczynalem nie wiedzialem co to to rate ... Wiec sie nie przejmowalem ... Wy tez sie nie przejmujcie ;d a tar jest najlepszy jest lekki i sie z nim szybciej biega ... 1 miesiac temu mialem 0.32 rate ... Wiec robie postepy pozdrawiam Tar rzadzi. Wiem ze temat bez sensu :P

Opublikowano

Tez mi sie super tarem gralo zanim nie mialem famasa :) I rowniez nie wiem dlaczego wszyscy go krytykuja :D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

ja też bardzo lubię tara jest całkiem szybki celny a wszyscy go krytykują! mi sie bardzo on podoba tylko cena...

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Tar na 100% nie jest lepszy od M4A1.

Pozwolę sobie zrobić, krótkie porównanie:

TAR:

+ Dobra szybkość

+ Przyzwoity dmg

+ Broń f2p

- Mały magazynek

- Niewystarczająca ilość amunicji na dłuższą grę

- Słaba celność (recoil & spread)

- Cena

- Głupi wygląd : D

M4A1:

+ B. dobra celność

+ Przyzwoity magazynek

+ Ładny dmg

+ Dobra szybkostrzelność

+ Bardzo niska cena

+ Broń f2p

+ Broń idealna dla początkujących jak i zaawansowanych

+ Ładny wygląd i dźwięk strzału x D

- Nie widzę żadnych

Podsumowanie:

Mając TAR'a masz szanse zabić góra jednego przeciwnika. Musicie przyznać, że to dość skromna ilość.

Kolejnym dużym minusem nawiązującym do tego samego co w/w jest to, że po wystrzeleniu 7-10 pocisków i ucieczce przeciwnika nie wiadomo co zrobić z resztą.

Zostawić i w przypadku zaskoczenia narazić się na możliwość wystrzelania całej amunicji i konieczności przeładowywania na którą, możemy już nie mieć czasu

czy też przeładować i uszczuplić i tak mały już zasób amunicji.

W przypadku M4A1 nie mamy takiego dylematu. Jeśli mamy podstawowe pojęcie o celowaniu damy radę spokojnie zabić 2 przeciwników,

lub też bardzo poważnie uszkodzić drugiego delikwenta. To jest ważny atut każdej broni. Mając te 20 pocisków w magazynku nie musimy przeładowywać, gdyż jest to

w zupełności wystarczająca ilość do położenia wroga.

Trzymając TAR'a strzelanie do oddalonych przeciwników praktycznie nie ma sensu bo broń ta nie grzeszy celnością.

W tym miejscu wkracza M4 ponownie rozkładając konkurencyjną broń na łopatki. M4 możesz realnie zaszkodzić dalszym celom.

@DOWN:

Grałem obydwoma i wiem, że TAR nigdy nie będzie lepszy od M4 : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano (edytowane)

e tam,

tar jest (statami) podobny do famasa ale jak mial bym go kupic to bym chyba zrezygnował

czasami nawet wole K2 (czyli to standardowe) od M4A1.. wiec wiesz..

PS famasa mialem na ponad 75dni (teraz zostało kilka) i jak sie skonczy to albo zostane przy K2 albo kupie L85A1 albo M4A1; tar jest za drogi ..

po prostu go nie lubie : > ale miło popatrzeć jak ktoś w przeciwnej go ma ^^ (dla mnie łatwiej wygrac bo ma malo ammo); jeden rol w bok i juz przeciwnikowi nie starczy ammo na dobicie

Edytowane przez her0es

Hejo

Opublikowano

Zgodze się ze m4a1 jest lepsze ale tarem spokojnie mozna zabic 3 przeciwnikow...

Wystarczy umiec grac tą bronią...

W przypadku famasa jest podobnie jesli chodzi o magazynek a jakos sie tego nie komentuje wiec nie gadaj tu takich rzeczy.

Co do celnosci to moze ona nie powala ale napewno nie jest az taka zla zeby na 50 metrow kogos nie sciagnac...

Podsumowaujac -

Dobry partner do m60.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

TARem może i zabijesz 3 przeciwników, ale nie zrobisz tego w żadnym razie na jednym magazynku jeśli wrogowie mają minimalne pojęcie o grze i nie afczą. W to nigdy Ci nie uwierzę.

FAMAS zabija ultra szybko dlatego jest mu to wybaczane : > Nie ma co porównywać psa (tar) do smoka (famas).

@DOWN:

So.. Nagraj Fragmovie z TAR'em. : ) Zobaczę to uwierzę.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

No ciekawe bo jakos mi bardzo dobrze ta bronia szło.

Dzis wlasnie mi sie famas skonczyl i mam zamiar znowu tara kupić ;)

@edit Chcesz to dzis screeny fragow porobie (jak bedzie troche czasu) to zobaczymy :)

32Aef.png

By Alicexcullen

Opublikowano

Ja kupiłem Tara raz i więcej nie kupię może innym przypadł do gustu ale jak dla mnie jest lipny

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

To zalezy od stylu gry ^^

Pro gracz sciagnie kazdego kazda bronia :D

32Aef.png

By Alicexcullen

Opublikowano (edytowane)

To zalezy od stylu gry ^^

Pro gracz sciagnie kazdego kazda bronia :D

z tym sie nie zgodzę!

najczęściej jest to K1, Famas, PSG_1 (tu mi głównie chodzi o jedną postać; mrbono1 ale ostatnio go nie widac.. to był skill..) i bywa, ze M4A1

można jeszcze dodac MP7A1 ale to jest tak poza kilkoma głównymi

Edytowane przez her0es

Hejo

Opublikowano

ja wam powiem 1 każda broń jest dobra trzeba mieć do niej skilla i się przyzwyczaić do np. recoila ak47,szybkostrzelności famasa(można magazynek zmarnować),opadu m24 ale jak się przyzwyczaimy to wszystko daje radoche xD

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Zaraz upne wam screeny z pierwszych 2 lepszych gier tarem ;)

Wszedlem na wr tylko udowodnic mojego skilla ta bronia wiec poczekajcie troche bo z 5 ich bedzie :P

@edit

Łapcie:

To jest ukryta treść, proszę

Przenies mnie!

Na dzis troche fragow nie poszlo tylko statystycznie bo skupilem sie na grze, ale w wolnym czasie jutro nagram ;)

/razor130: Nie widzę gdzieś tych 2-3 kilów jednym magazynkiem : D

/madmike666 a czy ja mowilem cos o 2-3kille jednym magazynkiem? nie to ty to nawiazales a ja sie o tym nie wypowiedzialem ^^ aczkolwiek się tak da ;) Jak jutro mi dobrze poejdzie to bedzie fregmovie :P

/razor130: Tu pisałeś o tym: >CLICK<

/madmike666: Kochany ale ja napisalem ze da sie zabic tarem 3 osoby ale nie pisalem nic o jednym magazynku :) A to robi roznice.. Chociaz czasami jak sei pofuxi frag (kolo siebie) to 2 osoby sciagnie ;)

32Aef.png

By Alicexcullen

Opublikowano

Pozwole sobie się wypowiedzieć

Tar jest wyjebisty :)

Patrzą na staty można Tara nazywać Free Famasem

jest szybki może ma mały dmg ale napierdala jak szalony a zanim m4a1 wyrzuci z siebie 30 pocisków minie trochę czasu :)

m4a1 też jest wyjebane w 3dupy dla tego mam na 3 slocie tara na 5 m4a1

bo czasami przyjdzie tank to trzeba ciężką artylerie, a na lapsów 1 magazynek z tara można powalić 2-3 :)

a tak w ogóle to kur#a można być zajebistym grając coltem trzeba się przyzwyczaić do broni i ogarniać ją :)

Opublikowano

Tar jak dla mnie jest dobrą bronią ale na 1 rundę.

M4a1 to broń dla newb/pro ujdzię wszystkim.

Jak ją opanujesz to jesteś mistrz, chyba nie raz widzicie duży lv wraz z m4.

Opublikowano

ale to tylko pojedyncze zabicia ^^

spróbuj double albo multi kill : >

Ekhm?

Screena nie zdąrzyłem za szybko strzelic przy double killu aczkolwiek czesto zabijalem 3 na runde ;P

32Aef.png

By Alicexcullen

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...