Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]World Of Tanks |Hit| 2011

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darmowa gra MMO koncentrująca się na bitwach pomiędzy czołgami.

World of Tanks to darmowa gra MMO koncentrująca się na bitwach pomiędzy czołgami. Za produkcję odpowiada studio Wargaming.net, znane z Order of War oraz serii Massive Assault.

Gra oferuje nam szansę pokierowania jednym z ponad 150 czołgów pochodzących z różnych okresów historycznych, od czasów poprzedzających II wojnę światową, aż po Wojnę koreańską. Każdy z nich posiada unikalną i zgodną z rzeczywistością charakterystykę, którą można usprawniać poprzez rozbudowę i różnorodne ulepszenia. Udostępnione zostały sprzęty amerykańskie, niemieckie i sowieckie. Starcia mają postać krótkich mini kampanii oraz turniejów, jak również pojedynczych bitew toczonych w różnorodnych trybach. Można też spróbować sił w jednej z masywnych Wojen Klanowych, w których gracze toczą boje o kontrolę nad mapą składającą się z setek prowincji. W tym trybie wymagane jest nie tylko celne oko, ale również zdolności strategiczne i dyplomatyczne. W poszczególnych bitwach biorą udział oddziały złożone z maksymalnie 30 graczy.

World of Tanks to mieszanką gatunków. Za fundament posłużyła symulacja, dzięki której możemy poczuć się jak prawdziwy dowódca czołgu. W trakcie zabawy przyjdzie nam rozwijać i usprawniać naszego „pancernego potwora" niczym postać w produkcjach roleplaying. Wszystko to przyprawione zostało elementami akcji oraz strategii. Nie ma tu miejsca dla samotnych wilków. W świecie World of Tanks jedyną szansą na przetrwanie jest ścisła współpraca z resztą oddziału.

Screny Tutaj będzie pokazany mój profil

Morder.jpg

ja osobiście polecam grę WorldOfTanks.com

Rejestracja [strona trochę długo się ładuje czasami]

To jest ukryta treść, proszę

Client

To jest ukryta treść, proszę

instalka Waży aż 1.7GB ale warto .

Co dzień dostaje się 250 Złota wymienia je się na Exp lub Kase

Beta potrwa do 12 Kwietnia chyba

jak teraz się zarejestrujecie się to po becie dostaniecie czołg premium ...

@ps jak zniszczą czołg ci w bitwie nie chce ci się czekać na koniec bitwy możesz wyjść z niej i drugim czołgiem zrobić bitwę

tutaj 2 srcen z bitwy

shot%20009.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Już chyba gdzieś była prezentowana chyba na Pogaduszkach nie wiem nie pamiętam. Ładnie opisałeś. Ja zdjęć nie widzę, bo pisze mi "Dołączona grafika" :P. Ja na razie nie ściągnę, bo mi tata jakiś program do ściągania wziął skończył się i już na razie ściągać nie mogę ( omg ).

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

@Beta Trwa do 12 kwietnia po 12kwietnia chyba jeszcze beta ale nie kasuja wtedy czołgów ...

dzisiaj byl restart naprawa czegos

za wysoka sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...