Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Metin2Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz mam problem z odpaleniem metka. Torrent Mi niedziala i musze grac na jaims obejsciu... na kamerze po kilku sekundach kicka.. a ja szukam jakiegos prostego, skutecznego obejscia. jesli ktos rozwiaze moj problem to jestem sklonny zalac mu SM czy cos za 20 zl ;p Mam nadzieje ze zmotywuje was to do pracy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Otoz mam problem z odpaleniem metka. Torrent Mi niedziala i musze grac na jaims obejsciu... na kamerze po kilku sekundach kicka.. a ja szukam jakiegos prostego, skutecznego obejscia. jesli ktos rozwiaze moj problem to jestem sklonny zalac mu SM czy cos za 20 zl ;p Mam nadzieje ze zmotywuje was to do pracy.

Ziomek ja radze ci zainstalować na nowo metka i all będzie działać na 100 %

Metin2
Opublikowano

chyba napisalem ze mam problemy z torrentem i nie patchuje mi metka, jak nie masz pojecia o takich sprawach to prosze Cie, nie udzielaj sie :) Musze miec jakies obejscie- wiem ze kiedys bylo cos takiego jak "MS-DOS"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

chyba napisalem ze mam problemy z torrentem i nie patchuje mi metka, jak nie masz pojecia o takich sprawach to prosze Cie, nie udzielaj sie :) Musze miec jakies obejscie- wiem ze kiedys bylo cos takiego jak "MS-DOS"

Ja próboje pomoc ;] Naprawde sproboj reinstal ;]

Metin2
Opublikowano

HAHAHAHAHAHA to nawet moja 7 letnia kuzynka wie ze jak metin sie zje*** to trzeba re instala zrobic i spatchowac na nowo xD a nie jakies czary , obejscie mozna zrobic potem na nowym metku :) 20 zl nr konta podac ;> xD HAHA

Opublikowano

Poczekaj Kiedy switłowód mi naprawią to wrzuce ci pare fajnych witaminek napisz do mnie na pw za tydzien to wysle ci na emaila

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up gdzie ty kur*a napisałeś ze masz wolnego neta? nie obrażaj mi tutaj nikogo bo chcemy ci pomóc.

skoro masz wolnego neta to nic nie zrobisz, poza kupieniem lepszego.

zamykam. teraz idź sobie powyzywać kogoś innego

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...