Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrajmy W Minecraft By Sopherpro

SopherPRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być...

Ale moje rady to:

Nie mlaskaj :P

i zmniejsz te lagi...

I jak chcesz mieć widzów bądź kreatywny... jest to pierwszy odcinek więc jeszcze się nie czepiam :D

PS: Glinę można wydobyć czymkolwiek nawet kilofem..

PS2: I uwierz mi, mutacji jeszcze nie przeszedłeś xD

Opublikowano

nie chcę być wścibski ponieważ sam mutacji jeszcze nie przeszedłem ale masz bodajże wady wymowy, bo zamiast powiedzieć robić to mówisz "jobić"

Także to tylko moja ocena. Ogólnie bardzo fajnie nagrywasz :) podoba mi się także oglądam dalej

Co do tego "jobić" to może mam popsute głośniki...

P.S

Nie mieszkasz może na śląsku, bo mam kumpla który ma wypisz wymaluj taki sam głos

P.S2

http://www.youtube.com/watch?v=zQoblzIbX6o

może mój let's Ci się spodoba

Opublikowano

@2Up

Ok postaram się nie mlaskac :D Alę jestem przeziębiony i boli mnie gardło :(

Jak można zmniejszyc te lagi?

@UP

Mam wadę wymowy :( Zamiast mówic "r', mówię tak jakby "y" i jeszcze troszkę się jąkam ( ale tylko czasami )

Fajny let`s play i jestem z Dolnego Śląska z Strzelina ^^:D

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

pożałowałem myślałem ze znajde tutaj poradnik jak naprawic mojego MC a tu kupa

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

no więc chce sobie zaktualizowac wersje minecrafta z v12.2 do 3.1_1 chybaa więc właczam mc tam gdzie jest nazwa klikam force uptade i klikam enter game zaczyna mi sie sciagac plik "lwjgl.jar" i zatrzymuje sie sciaganie na 9% i nic a nic nie ruszy komp resalem gre od nowa wypakowywalem itd co mam zrobic?;/ chcialem zagrac na mp ale do tego jest wlasnie wersja 3.1_1 potrzebna a nie v12.2 ;/

Opublikowano

Ściągnij sobie wersje juz 1.3_01 i po problemie. Poszukaj tematu z downloadem, a znajdziesz ^^

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Do nauki i won od kompa.

Popieram

@Topic wada wymowy strasznie wkurwia. Nie chce się takich filmów oglądać. Z tym głosem co napisałeś coś mi się wierzyć nie chce.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Mój głos w "realnym świecie" całkiem inaczej brzmi, nawet jak nagrywam siebie przez dyktafon w telefonie to mój głos nie jest piskliwy. Przecież ja mam prawie 15 lat a nie 10 :P Więc nie wiem co jest nie tak, może mój mikrofon? Wiem, moja wada wymowy wku****, ale nic na to nie poradzę, chodzę do lekarza itp. Powoli mi już to "zanika" :D Każdy jest inny, ale dzięki za krytykę. Macie pomysł jak zmniejszyc trochę te lagi?l

Opublikowano

A może by tak specyfikacja kompa? :huh:

@Down spam? Raport? Jeżeli mamy Ci pomóc to podawaj tą specyfikację a nie spamujesz do kurwy nędzy..

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Mi tam ogólnie nie przeszkadza jakaś wada wymowy itp. głosu i tak niemasz takiego piskliwego znam gorsze ... Spróbuj sprawdzić przy nagrywaniu jakie masz włonczone procesy zamulać może Antywirus , GG , Skype i inne. Jak to nie pomoże to masz jakąś słabą część kompa karta graficzna , procesor lub coś innego.

Opublikowano

Procek mam dobry i kartę też, spróbuje wyłączyc antywirusa :D

Opublikowano

hah przeszedłem mutacje a tu takie rzeczy!!! Już nas nie oszukuj !!!

ale i tak mnie rozwaliło to "noo takie górzyste ja lubie ... OooO glina bardzo dużo gliny"

x

Opublikowano

SopherPRO nie wiem kto ciebie uczył kłamać, ale ci to nie wychodzi -.- Sam mam 15 (niecałe w kwietniu mam urodziny) a mój głos brzmi (jak sądzę) całkowicie inaczej (nie wierzysz? Sprawdź moje filmiki)... Albo próbujesz z nas zrobić idiotów albo chcesz czuć się starszy... Wada wymowy, to nie twoja wina (po części) więc z tym loozik, ale co do głosu... znam wielu jak ty -.-

Pozdro...

Jeżeli pomogłem, nie żałuj, kliknij (+) :)

Zapraszam na mój kanał na YT, ciekawe let's play'e :)

GieterName - Ciekawe Let's Play'e i nie tylko!

Opublikowano

Dziwne ? jak przeszedles mutacje to glos jest taki sam ;D wiem cos o tym a co do tego fajne i estetyczne ale masz wadę wymowy np robić "jobić"

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Po:

1 sory że tak późno odpisuje :P

2 Każdy mi mówił że przeszedłem mutacje

3 Mój głos na filmikach brzmi całkiem inaczej

4 Nie kłamie was ^^

5 Subskrybujcie, komentujcie i oceniajcie :D

Jest już 5 odcinków i nie ma już lagów :D

Opublikowano

Sprawdzam, ale z braku czasu nie zrobię z tobą let`s play`a :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...