Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Na Temat Serwerow

Eryk16

jaki serwer wolisz ?   

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaki wolicie serwer?

• z dodatkami typu epickie bronie? new
      9
    • bez dodatkow zbroji mieczy itp by PL
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

prosilbym o uzupelnienie ankiety^^

widzialem wiele prezentacji serwera i prawie na kazdej jest cos nowego, epikie bronie zbroje itp. ale ktos moze wolic takie same raty, lecz by najcenniejsza bronia na serwerze byl miecz na 75lv ewentualnie jak na PL miecz trytona? licząc także ostatnio dodane helmy i zbroje na PL. co wy wolicie? zabijac z jednego hita czy troche się pobawic w pvp? chodzic w stalce/nieb.stalce i nią szpanować ewentualnie zadko robione hwangi czy hwangi majace po 1000deffa+? jakie jest wasze zdanie? na jakim serwerze chcieli byscie zagrac?

pisze w tym dziale bo w koncu to sa dyskuje, pisac oraz glosowac, mam nadzieje ze ten temat pomorze stworzyć naprawde dobry serwer.

moje zdanie jest takie ze wolal bym zagrac na serwerze z eq jak na PL. a Twoje? prosze moda o nie zamykanie tematu, oraz o to by go nie przenosil, gdyż tutaj chyba ten dzial^^

pozdro

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Opublikowano

Są tysiące takich dyskusji, poza tym temat: Wasz Wymarzony Serwer

http://www.mpcforum.pl/topic/256509-wasz-wymarzony-serwer-wymiana-zdan/

Opublikowano

haha zminusowali go:D wystarczy mi ankieta, ale jak cos chetnie poslucham waszego zdania gdyz jest ono wazne. a up... nie wiesz czemu tu pisze nie mow.

prosze takze o wypelnienie ankiety;] a pana moderatora o jeszcze nie zamykanie tematu a po za tym ten dzial jest wlasnie do dyskusji;]

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

• Dodaj nową pozycję...