Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Dobrze Campić Na Khali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

W tym tucie, opiszę jak dobrze "campić" (chyba każdy wie, o co chodzi) :)

No to jedziemy!

Najlepsza postać do campienia, Inżynier.

Załóżmy, że jesteśmy na rampie w N.I.U.

Rozstawiamy flashe, i minki 14 przed wejściem.Nasłuchujemy czy przeciwnik idzie, gdy nic nie słyszymy, możemy wyjść z rampy na spot, i możemy zobaczyć, czy przeciwnik idzie.Nawet, jeśli nieprzyjaciel przyjdzie od strony "ruchomych" schodów, na 100% wdepnie w m14 i wyświetli nam się komunikat, schodzimy z spota, i zabijamy przeciwnika.

Najlepsze wyposażenie wg. mnie:

1 th slot: pięści

2 th slot: mp5k

3 th slot: mp7a1

4 th slot: T-Bomb

5 th slot: cx4storm

6 th slot: m14 mines, flash mines, change 6 th slot

To tyle!

pozdro :)

Liczę na +

zbyt duża sygna

Opublikowano

hm... trochę dziwny tut. Taki styl jak Ty opisałeś preferuję wielu graczy, którzy chcą sobie nabić pts. Tak samo jest w DERB rzucaja przed wejscie do ventyla m14 i flesche i czekają, aż ktoś wbije. ;)

Ale już niech Ci będzie dam plusika :D Znaj moją dobroć B)

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Oo widze ze bardzo sie postarales ...

Kazdy dobrze sie jak campic i ma swoje sposoby wiec ten twoj "tut" jest zbedny...

Pozdro. !

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

Co to wgl. za poradnik.

Chyba każdy debil wie że jak ma fleshminy to rzuca je tam gdzie może dobrze scampić i łatwo zabić przeciwnika.

Do tego nie każdego stać na premke...

League of Legends

Opublikowano

Lepiej katane niż pięści xD

Ja osobiście od katany wolę pięści bo szybciej może się poruszać na przykład jak się ucieka. Jedynie co bym wziął to Combat Knife, lub m7. Z nimi jeszcze się nawet szybko porusza.

Opublikowano

ten tutek jest troche na pokaz:) gdzies chyba cie na forum o prosbe o kid moda widzialem;) więc nie pisz niepotrzebnych tutow .... a co to za sposob campienia?

Moj tut

Fleshe i m14 wejscie na schody i czekamy:D

dziękuje;)

Jak mozesz daj +

Bywalec
Opublikowano

Dziwny ten tut ale za chęci +

Ja osobiście wole campić na khali w biurze z jednaj strony i z drugiej wejść rzucasz m14 i flesha i jesteś obstawiony :D:P

53981808b2521f3d.jpg
Opublikowano

najlepszy to jest bug przy wejściu na spot w drzwiach w rogu po prawo. M14 rzucić na lewo od ruchomych wejścia, a flashe od wejścia od samolotu. :) A z bugu widać jak kto idzie i dobra campa, wyskakujesz koleś się Ciebie nie spodziewa a później pierdzielą że GPS:) Lowy i tyle:)

5656.jpg
Opublikowano

wszedzie mozna kampic tak samo i to bez min (m14 i flash)

wystarczy dobry słuch (jak napisałes i cierpliwosc)...

liczy sie szybkosc wyskakiwania.

ale leci + za wstawke

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

@UP x3

No to byś się zdziwił, bo jak ja wchodzę do biura od ruchomych schodów to zawsze (jeśli jest czas) to przeskakuję tak wejście żeby nie wejść w m14 :D

Po za tym campienie jest trochę low, chyba że zostaniesz sam na 2,3,4 ;D czy nawet 8 ;D

a co do topica, to jeśli chodzi o m14 to na nich nie ma co campic, co najwyżej można być w pobliżu ale nie campić xD

Ale tego + za chęci dostaniesz ^^...

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Dziwny ten tut ale za chęci +

Ja osobiście wole campić na khali w biurze z jednaj strony i z drugiej wejść rzucasz m14 i flesha i jesteś obstawiony :D:P

ja tez tak lubie:) chociaz czesto jak mam czas to stawiam po jednej na schodach:) czasami ktos wejdzie i juz wiem ze idzie:D ale jak ktos szybko sie przemieszcza to ciezkod:

Jak mozesz daj +

Opublikowano

Hmm popatrzmy

Najlepsze wyposażenie wg. mnie:

1 th slot: pięści - posiadam :)

2 th slot: mp5k - wole baretty

3 th slot: mp7a1 - nie mam lvla

4 th slot: T-Bomb - teraz to z du#y wezmę ?

5 th slot: cx4storm - to też?

6 th slot: m14 mines, flash mines, change 6 th slot - mam

no a jak ci wyjadą tak jak mi dzisiaj w 3 i zapi#@$olą granatami to pograne nawet minki nie pomogą :)

"Campienie" jak się nie jest snajperem to dla mnie troszke lapsowanie ale za wypociny i poradnik pisany z 5min + (myślę że chciałeś nabić tym posta bo wystarczy wejść na 1-wszy lepszy Room z Khali N.I.U. i stoi takich 2 inżynierów :))

Opublikowano

słabo trochę no ale dam Ci tego + bo bachory Cię minusują .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...