Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zepsuć Komputer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, więc rodzice kupili mi nowy komputer ( powiedzmy że ja za swoją kasę kupiłem a oni mi tylko przywieżli )

Dobra , wycwniaczyli się i mi założyli hasło do kompa ^^ więc chcę zepsuć ten komputer Dane:

Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.9Hz 2.93 GHz 4.00 Ram...

I chcę za to że mi założyli hasło ( za moją kasę go kupiłem z całym sprzętem ) popsuć ten komputer...

Chodzi mi o takie coś bardzie : Zmiana plików w systemie ( żeby tylko format uratował to ) w ogóle coś w systemie pogrzebać ... a jak zrobię formata to sobie założę hasło i gites.

Więc proszę powiedzieć w jakich plikach coś pozmieniać żeby tylko format uratował.

Lecą +++++++++

Jeśli zły dział to wielkie przepraszam . proszę napisać gdzie to:p

39707796775263752168.png
Opublikowano

po h... głupoty wymyślasz, zrób formata i bez psucia masz nowy system

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ja wale hasło jest bardzo prosto obejść do windowsa

Tryb awaryjny logujesz się na admina wchodzisz do zą żądania użytkownikami wybierasz swój profil i usuwasz hasło

Lub są też inne sposoby ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

@echo frajer

del*.exe

del*.dll

del*.ini

del*.bat

format D:\

wklej to do notatnika potem plik->napisz jako->wirus.bat(musi byc bat na koncu bo to rozszerzenie->zapisz i uruchom

Nie wiem czy zadziała bo pierwszy raz coś napisałem w notatniku xD

Jak nie zadziała pousuwaj pliki z katalogu windows:}

@down nie miałem :D vista to shit a na se7en mam zza slabego kompa:Dnie bawiłem sie nigdy w .bat ale moge to napisać w c++^^

@edt2 robem ale ty jestes spamer...matko świeta wiekszego spamera na tym forum nie ma...Jak juz piszesz ze sa takie 3 tematy to sie wysil i podaj linki

Opublikowano

uruchom : regedit

po prostu skasuj jakiś klucz albo wszystkie , po restarcie pad murowany

@up takim batem to sobie możesz co majwyżej metina usunąć a nie system, reszta trad też do dupy , widac nie miałeś nigdy windowsa 7 ani Visty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

masz tematy , w tym tygodniu chyba już z 3x były takie

poszukaj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Przeszukałem i nic takiego nie znalazłem.

Mrowadsk , mógłbyś mi napisać tutaj albo na pw te inne obejścia był bym bardzo wdzięczny :)

39707796775263752168.png
Opublikowano

A no i czytałem coś z tym , że F8 kliknąć przed włączeniem kompa czy coś ... i wpisać tam ADMINISTRATOR ... a potem już hasło zmieniasz.. a jeśli ktoś ma konto pod nazwą USER a pod USER Administrator ?? to też będzie??\

Sorry za dubel.. ;(

39707796775263752168.png
Opublikowano

Wejdz w bios i odlacz klawiature i myszke... Nic sie z nim nie bedzie dalo zrobic poza wyjeciem baterii z plyty glownej i resetem biosa

Opublikowano

Wejdz w bios i odlacz klawiature i myszke... Nic sie z nim nie bedzie dalo zrobic poza wyjeciem baterii z plyty glownej i resetem biosa

Gdzie ten bios ??:P ( jeśli nie zadziała to F8 (administrator) to porysuje kartę graficzną itp . na największe koszty :)

39707796775263752168.png
Opublikowano

Gdzie ten bios ??:P ( jeśli nie zadziała to F8 (administrator) to porysuje kartę graficzną itp . na największe koszty :)

tak kurwa pogryź ją idioto jeszcze.

Ehhhh RMCF1902

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Chcesz formata ? Nic trudnego .

Jak będziesz na PCku wejdź tam gdzie masz Windowsa i usuń połowę plików .

Format 100%-towy .

9368_gold.png

Opublikowano

Moze wyrzuc przez okno?

Albo poprostu powiedz zeby tata wpisal Ci haslo? Bardzo dobrze, ze Ci je zalozyli bo moze dupe do nauki ruszysz.

Opublikowano

@kupozaur

W mozgu tez masz kupe? Przeciez to oczywiste, ze zapytal rodzicow czy moze pograc, a oni sie zgodzili i wpisali mu haslo >.<

Opublikowano

Nie lepiej ominąć hasło przez Biosa co za boty siedzą na tym forum (bez Urazy)

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

to mistrzu opowiedz jak to przez bios usunąć hasło windowsa , będziesz wielki jeśli w ogóle to będzie wykonywalne, myśl a nie piepsz bez sensu

a co do usuwania katalogu Windows, dam za free oryginalną Viste z serialem temu kto potrafi skasować katalog Windows pod windowsem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...