Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ghost Online

kakusiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec porusze tutaj kilka kwesti dotyczace tematu jest gry

1.Nie istnieje zadna pozodna POLSKA stronka tej gry wiec mam zamiar ja stworzyc jezeli jest ktos chetny prosze o kontak ze mna po przez pw lub gg:3000830

2.Aktualnie stworzylem forum tej gry jest w budowie ale mozecie oblukac i jesli chcecie moze pomoc w projekcie np. zostajac modem itp. adres to www.ghostonline.mojeforum.net

3.Zna ktos moze jakies cheaty do tej gry poniewaz znalazlem pewne forum z cheatami ale sa tam jakies bezsensowne informacje jakby brakowalo postow

Opublikowano

bo ja jestem tym jednym uzytkownikiem i proboje zrobic to forum a ze niemialem czasu w ciagutygodnioa za bardzo to w weekend musze wsadzic jakies artykulu i poreklamowac jeszce to forum

Opublikowano

aktualnie zalozylem tylko forum i skorka do niego bedzie za jakis czas a stronka mam nadzieje ze ktos chetny do pomocy w jej tworzeniu sie znajdzie bo sam sobie niepradze

Opublikowano

Ghost online

[darmowy mmorpg, Open beta]

ogólne:

Ghost Online jest grą typu MMORPG.Posiada ona grafikę 2D(tak samo jak Maple story).Jedna z rzeczy która odróżnia ten tytuł od maple story to system PvP oraz bardziej dynamiczna walka a takze nieznacznie ciekawsza grafika. Klient zbyt dużo nie waży około 400mb

profesje:

W grze są jak na razie trzy profesje, każda może wybrać 2 drogi rozwoju czyli np: Range assasin. Podstawowa profesje zdobywamy od Job NPC jednak jej drogę rozwoju wybieramy rozwijając odpowiednie skile.

Opisze teraz każdą z dróg rozwoju:

Sword warrior(wojownik używający mieczy. Ma on skile ofensywne)

Blade\Saber warrior(wojownik używający ostrz.Ostrza mają więcej ataku od mieczy ale za to ich skile sa 'inne" np. podwyższenie ataku i oszołomienie przeciwnika)

Range assasin(zabójca atakujący z odległości(gwiazdkami) używa do tego rękawic.Dzięki temu że atakuje z daleka traci mało mikstur, za to wydaje trochę pieniędzy na gwiazdki)

Claw assasin(zabójca używający "szponów", podobny do sword warriora lecz ma on trochę gorszy atak ale za to większą "unikliwość")

Staff magican(mag używający lasek, rożni sie on od fan magicana 1 skilem zamiast fire Arrow używa cold Arrow.Staffy maja większy zwykły atak ale za to mniejszy magic atack)

Fan magican(tak samo jak staff tylko że używa "wachlarzy" mają one większy magic atak i mniejszy zwykły atack)

profesje ogólnie:

Warrior: Warrior jest silnym wojownikiem i posiada świetne umiejętności odpierania ataków.

Assasin: Assissini są mistrzami zakradania, znikają w ciemnościach, aby zakładać zasadzki na swe ofiary

Magican: Posiada mistyczną moc i wiedzę pozwalającą rzucać zaklęcia.

(Te trzy opisy nie są mojego autorstwa)

Ale zanim zdobędziemy profesje musimy zdobyć 10lvl jako peasant(wieśniak)

Strona oficjalna: http://go.gameflier.com.my

Opublikowano

szczerze mowiac tez niewidzalem jeszce hackow do tej gry ale gram bez hackow i tez jest przyjemnie

robie juz z kumplem stronke juz zrobilismy logo oto one logojx7.jpg

Opublikowano

malo powiedziane fajne od maple jest o wiele lepsze jak dla mnie a i tam cie raczej nieshackuja bo ja jeszcze tam zadnego cheata niewieidzalem

Opublikowano

zaczołem w to grać :-]

ale nie za bardzo wiem co i jak jak narzazie to tylko walczę z potworkami :-P

i jakiegoś potworka spotkałem w mieście co kasy gubił i trochę teraz kaski mam

mam 10 lvl i chce mieć jakąś profesje i nie umiem :-(

Opublikowano

Ja mam 25 Glove assasina.Gra jest banalnie prosta.. i nudna.Skonczlem dawno w to grac.Nie sciagajcie jej bo nudna.Maple lepsze ;D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja w to kiedyś chciałem zagrać ale jak chciałem się połączyć z gra to wyskakiwało mi coś i nawet do gry nie mogłem wejśc,niepamiętam dokłądnie jak to było bo wkurzyło mnie to i przestałem ale calkiem fajna wiec che garc,jak wiecie co to to pls help!

EXPmIpC.gif

• Dodaj nową pozycję...