Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Na Ip Za Nic.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was, drodzy użytkownicy MPC Forum!

Mam problem,a mianowicie w grze Combat Arms dostałem bana za hacki, o których mi się nigdy nawet nie śniło.

Czy ktoś z Was zna jakiś sposób,aby "ominąć" tego permamentnego bana na IP? Niestety zmiana IP odpada...

Z góry dzięki,będzie + dla tych,co się postarają :)

Opublikowano

Nexon nie banuje za nic ... miałeś jakieś hacki / mody / używałeś bugów i glitchy to masz teraz bana.

Jak zbanowali Ci konto to już nic nie zrobisz.

A Nexon nie banuje IP tylko adres MAC.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nawet nie czytałem problemu.

Ban na MAC - używanie hacków, mogłeś miec na kompie hacki np do metina i wykrył to HS.

Konta nie odzyszkasz. Jak chcesz się pomęczyc, pisz ticketa do Nexona.

Opublikowano

Bardzo bym chciał napisać ticketa, ale niestety u mnie angielski leży,a tłumaczenie translatorem jest bezsensowne. I już nie chodzi mi o to konto... Po prostu chciałbym pograć w CA.

Tak więc lipa, ale dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Ja dostałem bana za to że miałem więcej hedshotów w 1 dzień niż oni sobie wymyślili.. no ale nie ważne

@top

Zmien adres mac potem kup hacka od GameAnarchy zaloż konto, wchodz na kazda gre i disconnect albo lataj po mapie z rapud fire, unlimated i rzucaj roznego typu granaty (ja tak robiłem i wierz mi fajna zabawa)

Opublikowano

Ja dostałem bana za to że miałem więcej hedshotów w 1 dzień niż oni sobie wymyślili.. no ale nie ważne

@top

Zmien adres mac potem kup hacka od GameAnarchy zaloż konto, wchodz na kazda gre i disconnect albo lataj po mapie z rapud fire, unlimated i rzucaj roznego typu granaty (ja tak robiłem i wierz mi fajna zabawa)

Wg mnie to nie opyla sie kupowac vipa jezeli chcesz uzywac np telekilla bo ktos cie nagra i masz po vipie

Co do topicu

to nie ma banow za nic. Chociaz mnie zbanowali na zle konto. Hackowalem na 1 koncie (takim lipnym a Ci mnie zbanowali na zajebiaszcze konto co mialem wlasny clan itp)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |