Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lesnyczlowiek

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do Twojej wiadomości, konto Asparte ma blokadę postów na zawsze.

A co to ma do rzeczy? Nie ma takiego przepisu w regulaminie, że po blokadzie na posty można założyć nowe konto?

Poza tym blokadę dostał dzisiaj, a konto jak widać ma ponad 300 postów.

1321896841-U198706.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Do Twojej wiadomości, konto Asparte ma blokadę postów na zawsze.

Konto jest nadal aktywne i ma mozliwość chodzenia po działach, lecz ma zablokowane udzielanie się na forum. To nie jest zawieszenie konta, tylko zablokowanie możliwości pisania na forum

Opublikowano

7ac6ab1bfb7f61cee16983c83fb7125f.jpg

Skoro to jest forum, to oznacza, że się dyskutuje z innymi użytkownikami. Blokada postów oznacza równocześnie brak możliwości dyskusji, a same przeglądanie działów oraz tematów. Taką możliwość otrzymuje się po samym odwiedzeniu forum, gdyż do przeglądania zasobów forum nie ma potrzeby rejestracji.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Skoro to jest forum, to oznacza, że się dyskutuje z innymi użytkownikami. Blokada postów oznacza równocześnie brak możliwości dyskusji, a same przeglądanie działów oraz tematów. Taką możliwość otrzymuje się po samym odwiedzeniu forum, gdyż do przeglądania zasobów forum nie ma potrzeby rejestracji.

Konto "lesnyczlowiek" miało ponad 300 postów, więc to logiczne i oczywiste, że user używał go jeszcze przed blokadą.

Używanie 2 kont na forum na raz = ban.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Historia dwóch kont:

Konto Asparte było kiedyś zbanowane, więc założył konto LesnyCzlowiek. Potem była amnestia, więc użytkownik zaczął korzystać tylko i wyłącznie z konta Asparte.

Nie został tu złamany żaden punkt regulaminu, a konta nie były używane równocześnie.

Don't feed trolls ;]

Gość Mounthains
Opublikowano

MML, który nie potrafi się wyrazić słowami, więc zastępuje tekst obrazkiem -.-. Fascynujące.

Dlatego. Osoba niezarejestrowana nie ma możliwości przeglądania tematów, ani pisania w statusach. Więc member z zablokowanym pisaniem na forum ma więcej praw niż niezarejestrowana osoba.

Opublikowano

Niestety Rodi muszę Cię zmartwić. To nie jedyne multi acc Asparte:

1300646313-U198706.jpg

Wszystkie te konta zaraz zbanuję.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

W tym momencie nie mam nic do dodania. Mój klient zataił kilka najważniejszych szczegółów.

Chciałbym tylko uzyskać publiczną informację dla innych, czy użytkownik ma prawo założyć nowe konto, czy musi korzystać z konta Asparte?

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

W tym momencie nie mam nic do dodania. Mój klient zataił kilka najważniejszych szczegółów.

Chciałbym tylko uzyskać publiczną informację dla innych, czy użytkownik ma prawo założyć nowe konto, czy musi korzystać z konta Asparte?

Jeśli założy nowe konto wyjdzie na to samo. Multi acc. Czyż nie?

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Jeśli założy nowe konto wyjdzie na to samo. Multi acc. Czyż nie?

Ale chyba jest różnica miedzy używaniem tylko jednego z dwóch kont, a używaniem dwóch naraz,nie?

Opublikowano

Sprawa myślę, że wyjaśniona. W razie problemów myślę, że da radę się skontaktować przez Rodimopa. ; )

@randomed ban za multi acc Asparte.

1321896841-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...