Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy PROSZE!

R4v3N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Mam następujący problem. Wchodzę sobie do muonline ładuje mi się wpisuje passy wybieram postać connect ... wyświetla się postać jeszcze nawet się nic nie załaduje no normalnie wyświetla się postać i odrazy DC aha żeby nie było wątpliwości proszę Screen:
119741417891296922683.png
Aha kiedyś grałem już na globalu lecz teraz coś takiego a to jest pilne i muszę mieć muonline działające. Dodam że prywatne servery mi normalnie działają i wszystko co zbędne to powyłączane wszystko wyłączone jest jak odpalam mu.
Czekam na pomoc, z góry dziękuje.
Pozdrawiam

Opublikowano

Hackow nie ściągałem.

Servery są online bo od paru dni to mam a moi koledzy normalnie sobie graja na tych samych serverach problem tkwi w czym innym proszę o pomoc kogoś kto sie zna.

Opublikowano

Jezeli grales na prywatnym serverze na globalowym kliencie i sciagales jakies patche to najlepiej odinstaluj mu i zainstaluj jeszcze raz ponownie

O ile chcesz grac na globie // Bo z tego co pisales to tak wynika :D

Opublikowano

Aha no nie napisałem ze chcem grac na globalu. Ale sciagnolem sobie parę dni temu globala i żadnych patchów nie wgrywałem ;/ Czekam na dalsza pomoc

Opublikowano

możliwe że server jest zabezpieczony np. przez BoR team, jeśli posiadasz loopback to wyłącz go, wyłącz wszystkie zabezpieczenia na komputerze - antyviry,trojany itd.. ewentualnie usuń wszystko i pobierz klienta od nowa ;)

ad. patrząc po screenie nie masz początkowego skilla co może świadczyć o uszkodzonych plikach, warto sprawdzić..

2006-2010

Opublikowano

ehhh... nie no klienta mam dopiero co pobranego i żadnego błędu nie było ;/ Moze skilla niema dlatego ze jak mi się pojawi już ekran z gra to już jest napis you are discnonnect.... A to jest globalu tez myślałem ze coś może wywala ale wyłączam wszystkie niepotrzebne procesy. Pozostałych nie mogę wyłączyć bo tych procesow juz nie wyłączę bo komp się zrestartuje :D