Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bota Gildii

Freez^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Szukam bota ,który sam oddaje expa do gildii . Czy takie bot istnieje ? Jeżeli tak to dajcie linka do downloadu .

Opublikowano

Dobra ,sprawa w połowie wyjaśniona .Chciałbym tylko wiedzieć czy ten metin2mod działa na privach ,ponieważ na jednym gram i tam właśnie potrzebuje bota spełniające wymagania jak powyżej .

Opublikowano

Przyłaczam się do pytania potrzebuje takiego Botka na serwer PSG Networks jest on na plikach z 2011r więc czy bot będzie dzałał?

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Siema. Ściągnij kamermoda jak pisal UP tylko na s prywatne tam rowniez jest funkcja (auto dawanie dos w gildie) gralem na S dragonmt2 i elitemt2 i dziala bez zautow

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP zrobiłem tak tylko że jak rozpakuje i próbuje włączyc moda to wyskakuje błąd "??????????" i sie wyłącza poradzicie coś na to?[wiem na DragonMT2 działa bez zarzutów]

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

Opublikowano

@UP zrobiłem tak tylko że jak rozpakuje i próbuje włączyc moda to wyskakuje błąd "??????????" i sie wyłącza poradzicie coś na to?[wiem na DragonMT2 działa bez zarzutów]

Sory za spam:) Ale obecnie ci chodzi o tego expgildi na Pl czy priv??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chodzi mi o bota który oddaje exp na Gildie na Niemiecki Prywatny Serwer PSG Networks-Essylium

Opublikowano

Może wiecie co poradzi na te znaki zapytania ściągnołem moda na iMetin (niemiecki) ale dalej wyskakuja mi znaki zapytania co robic??

Opublikowano

jak to zrobic obejście?? hehe nie mam pojęcia jak to zrobic mozesz pomóc?

Opublikowano

Otworz na pulpicie nowy dokument tekstowy. w nim wpisz (nie wiem jak jest na niemieckim musisz podstawic prawidlowa nazwe) metin2client.bin zapisz jako metin2.bat i wrzuc gdzie masz metka de. Jak zle napisalem wyszukaj w wyszukiwarce mpc (Jak zrobic obejscie)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tylko jest problem iż metin otwiera sie przez patcher a nie ma tam aplikacji.bin

Opublikowano

@UP widac ze nie czytałeś wszystkiego pisałem przecierz iż nie działa mi Mod kamera na serwerze na któreym gram.

Opublikowano

Ja też potrzebuje bota ,który sam oddaje expa do gildii na prywatny serwer PandoraMT2 :| Proszę o wytłumaczenie mi jakiego mam ściągnać moda/bota i jak go zainstalować ,jestem zielony :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...