Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co Kupić Za Zp

skoczek999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak up. Nie kupuj broni powyżej. Kup 10 paczek. za 10k zp to najbardziej się to opłaca.

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

ja za free zp zrobilem 8,2k i spopa kupilem, a teraz jak coś mam to losuje. Możesz zrobić oczywiście jak chcesz. Ps. Jak będziesz po losowaniu to napisz co wylosowaleś:)

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

hmm zależy jak leży.... ;]

wiesz...myślę że te skrzynki to tylko od 100% szczęścia....

wiesz próbuj może coś wyskoczy :)

Pozdrawiam

Opublikowano

za 2k raczej zbieraj poniewaz musialbys miec ogromne szczescie zeby cos lepszego wylosowac za te 2k

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

No paczki najlepiej dostaniesz broń jakąś przynajmniej na 7 dni nazbierasz 50k GP i kupisz permament weapons :D

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

skrzyki na 100% możesz tam wylosowac fajne rzeczy :) ja raz wygralem 2X100k a kolega 1.000.000 Gp nie moglem w to uwierzyć na początek :D

Opublikowano

Kup sobie to co chcesz :)

Star / Spop - postać (wygląd)

Skrzynki - (loteria czasem zawodna)

Exp +50% - (dostajesz 50% expa więcej)

Czy jakieś tam bajery które ci się podobają... bo nie ma konkretu :P

9obpmnjr.png

Opublikowano

Zkumeku co kurwa star/spop moze on woli gsg. xD

Gupi trzeba być żeby gsg biegać. Nie dość ,że szwab i murzyn to taki gruby ,że na największej mapie z drugiego końca go uzi trafisz.

SPOPA KUP I SKRZYNKI!!!

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Chyba nie wiesz co piszesz. GSG9 ma wbudowane 30% armor. I tylko w tedy nie opłaca się go kupować jak jesteś "bogaty" i możesz sobie ZP kupuwać, albo masz szczęście w reklamach. Wiadomo SPOP jest lepszy z 100% armor niż GSG9, ale jak ktoś ma skilla, to możesz być nawet "chudy" jak patyk i tak cię zabije.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano
Chyba nie wiesz co piszesz. GSG9 ma wbudowane 30% armor. I tylko w tedy nie opłaca się go kupować jak jesteś "bogaty" i możesz sobie ZP kupuwać, albo masz szczęście w reklamach. Wiadomo SPOP jest lepszy z 100% armor niż GSG9, ale jak ktoś ma skilla, to możesz być nawet "chudy" jak patyk i tak cię zabije.

wbudowany armor 30% 100% pierwsze o czyms takim slysze, gdzie mozna poczytac na ten temat ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...