Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Zwiększanie Okna Say`a!

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nareszcie coś z tym oknem ruszyło. Chciałbym zobaczyć to okno na dole ekranu rozciągnięte na cały ekran z obrazkiem postaci po lewej lub po prawej stronie ekranu, coś jak w Rohanie. Łap +.

Opublikowano

@Up

czyli po prostu zajebałeś z :

function say_size(width, height) say("[WINDOW_SIZE width;"..width.."|height;"..height.."]") end

Sam skrypt , to jest to samo...

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

@2up

nie mów jeszcze, że sam na to wpadłeś, bo wybuchnę śmiechem. Nigdy wcześniej nie widziałem, żeby ktoś na jakimkolwiek SS czy na jakimś serwerze miał coś takiego... Tak jak WoJjTeK, stwierdzam, że po prostu wziąłeś to z tej funkcji... I na dodatek wygodniej jest dodając wpis do quest_func i używając funkcji.

Opublikowano

To akurat łatwo było zgadnąć , ale plus ;p

sygna.jpg

Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą.

Krew jest potem bohaterów.

Już wkrótce...

shadow.jpg

Poznaj prawdę...

Ludzka rasa jest pod wpływem masowej hipnozy.

bilde.jpg

Opublikowano

@2up

nie mów jeszcze, że sam na to wpadłeś, bo wybuchnę śmiechem. Nigdy wcześniej nie widziałem, żeby ktoś na jakimkolwiek SS czy na jakimś serwerze miał coś takiego... Tak jak WoJjTeK, stwierdzam, że po prostu wziąłeś to z tej funkcji... I na dodatek wygodniej jest dodając wpis do quest_func i używając funkcji.

ahhahahahahahaha.

koles ta funkcja jest w plikach 2010 wiec morda;]

Opublikowano

@Up

tak, o tym mówię... Nie piszę nigdzie, że ja napisałem tę funkcję, tylko uświadamiam wszystkim, że ona istnieje... Jest w 2010 sf w questlib, tak samo w 2006, ale w quest_functions jej nie ma... Nie ma jej nawet w spisach funkcji... ;x

@Down

być może, ale nie zmienia to faktu, że bardzo mało osób używało czegoś takiego i czasem w questach tekst wychodził poza okno say`a...

Opublikowano

@2up

Łatwo zgadnąć, ale na privach jestem od prawie dwóch lat i nigdy nie widziałem, żeby ktokolwiek miał zwiększone okno...

Bo ta funkcja jest do niczego nie potrzebna... I jeszcze rozszerza okno w zjebany sposób do dołu i do prawej,

a co do zastosowania to już hmm.. z pół roku temu jak wpadłem na pomysł loga w quescie powitalnym, wtedy

zwiększałem okno by się zmieściło.. nom.. jeden jedyny raz mi się przydała. =)

logowanie.th.png

ps. 1k wyświetleń tego screena :|

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...