Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

( Problem ) Adres Do Virtual Jump

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jAK NAZYWA SIE ADRES DO VIRTUAL JUMP CZY NIE JEST TO PRZYPADKIEM VIEVANGELS < CZY TAK SIE NAZYWA " NIE WIEM CZY DOBRZE NAPISAŁEM "

I CZY TĄ OPCJE PISZE SIE TAK JAK SUPER JUMPA CZY POPROSTU TAK ????

To jest ukryta treść, proszę

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Adres VirtualJumpa jest duży. Wiec na pewno nie jest to offset. Jest to osobny adres. AngelView to adres Aimbot'a.

Opublikowano

aha Wiec z kąd wziąść ten adres ???? i jak napisć tą opcje tak jak ja tam napisałem czy jakoś inaczej

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

nie możliwe na dwóch adress logerach jest ten sam adress, logger od "CyberRazzor" oraz od "_TradEmArk_™"

1365881062-U68160.png

Opublikowano

heh a ja myslalem ze angelview to cos do aimbota

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...