Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje bibliotek uzupełniających dla controli. Pamiętam, że kiedyś mi nie działały controlclick, controlsend itd.Pobrałem biblioteki uzupełniające i działały mi te funkcje, niestety po formacie nadal nie działają a chcem wrócić do autoit'a po półrocznej przerwie

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Poszukuje bibliotek uzupełniających dla controli. Pamiętam, że kiedyś mi nie działały controlclick, controlsend itd.Pobrałem biblioteki uzupełniające i działały mi te funkcje, niestety po formacie nadal nie działają a chcem wrócić do autoit'a po półrocznej przerwie

Hmm?

Pełna wersja SciTE.

Bo czegoś takiego NIE MA.

za duża sygnatura

Opublikowano

Nie działa mi żaden control, wiem że robie to dobrze, nawet z jackraymundem wymienialem sie plikami - jemu all trybiło a mi nie....

Problem tkwi w bibliotekach systemu operacyjnego, jakas zostala usunięta i mi to nie działa ;(

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego w AutoItowych core functions, jak brakująca .dll'ka windowsowska:

Interpreterem języka AutoIt v3 jest plik wykonywalny autoit3.exe który tłumaczy pliki z rozszerzeniem .au3. Interpreter został zaprojektowany tak, aby być niewielkich rozmiarów (115 kB), a przy tym całkowicie samodzielną aplikacją, wolną od zewnętrznych bibliotek systemowych DLL.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

jak już to jedyną opcją może być błędna składnia polecenia

a w ogóle działają? nawet bez określania okna, no pisząc w notatniku ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nawet nie działa funkcja z helpera.... pobieralem sporo projektów innych użytkowników (wykorzystujących controlsend) i żaden nie działa

• Dodaj nową pozycję...