Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cofka

Nezvik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://img690.imageshack.us/g/20110320145037.png/

To mój zamek jak ktoś chce zobaczyć jak teraz wygląda stoi za dzielnicą "sielesia"

To co robi geoging to jest wkurzające... Nie może zapisać mapki albo chociaż zrobić jakoś z nocy czy coś żeby nikomu nic nie skasowało. No ale oczywiście nie można ^^

I tak właśnie serwer mpcforum traci graczy a to co zostało zmienione to jedynie cena sprzedawania kaktusa z 1 na 5.

Komu bylo to potrzebne ? ^^

Opublikowano

Przepraszam za przelkleństwa ale musiałem ...

NO KURWA PIERDOLONA WASZ MC ADMINI KURWA USUNCIE TEN PIERDOLONY BUG Z COFKA BO ZROBILEM MIEJSCE NA CUB 100 X 100 I TO WSZYSTKO POSZLO SIE JEBAC KURWA WYKORZYSTALEM PRZY TYM W CHUJ DUZO MATERIALOW I MAM DOSTYC TEGO ZE CIAGLE MI ZNIKAJA RZECZY MAM OCHOTE TERAZ W COS PRZYPIERDOLIC NAJLEPIEJ W TWARZ JAKIEGOS MODA/ADMA !!!!!

Opublikowano

Zgadzam się z tobą rafor i Arcio to naprawde jest wkurzajace.Kiedyś grałem na tym serwerze,ale zakończyłem z powodu lagów i cofek.Dzisiaj rano wstaje myślę sobie ,,A co tam spróbuje jeszcze raz zosatałem wpisany na whitelist i rozpoczynam grę.Gdy wbijam na serwer widzę ogar moderatorów i brak lagów.I tak sobie buduje swój kochany domek przez kilka następnych godzin.Nagle wyskakuje napis ,,KONSERWACJA SERWERA'' więc się wylogowuję,po kilku minutach loguję się znowu i co widzę?NIC.Tam gdzie stał mój domek jest tylko woda.Dzisiaj otrzymałem nauczkę i od teraz będę omijał ten serwer ogromnym łukiem.

• Dodaj nową pozycję...